Skocz do zawartości

Pytanie do indeksowanie linków przez RSS

Eustachy112

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno zależy to od wielkości może z dużymi sobie nie radzi. Tu masz inny sposób: https://www.encyklope...php?f=91&t=4369 lub indeksacja linków .

Jeszcze jeden sposób indeksacji stron po przez serwisy mikroblogowe

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie wiem

Podpowie mi ktoś czy robię coś źle czy nie wiem

Generuje mapę RSS przez bulping pobieram na kompa, jest w formacie xml.

Wrzucam to normalnie na serwer i gdy wpisuje adres nie pojawia się mapa tak jak to jest z sitemap.xml

Tylko pobiera mi się.

Próbowałem podmienić za sitemap i ta sama sytuacja.

@Tylko pobiera mi się.

Podaj adres przedmiotowej mapy zobaczę jakie nagłówki wysyła serwer na jej zadanie HTTP GET.

@A ten SiteIndeksator do serwisów mikroblogowych to tylko w pakiecie UltaraSEOMaster, czy jest to samodzielny programik? SiteIndeksator wchodzi w skład pakietu USM jako jeden z programów EXE, więc jest to "samodzielny programik" .

@Skuteczniejszy od zwykłego pingowania?

Zależy co rozumieć po podpięciem "zwykłego pingowania". Mogę powiedzieć tyle co wynika z użycia odnośnie własnego podwórka i zleconego katalogowania. W dniu 27 wrzesień 2012 - 15:44 w indeksie <sprawdzane za pomocą site:adres_strony> miałem 394 do tego czasu 3 x odpingowałem tylko te które po sprawdzeniu jeszcze nie weszły bez dodatkowego linkowania itd.. Dziś jest w indeksie 646. Oczywiście cześć mogła wejść w sposób, że tak powiem naturalny, ale też nie można wykluczyć, że dużą role w wejściu do indeksu spowodowało właśnie umiarkowane pingowanie.

---

Coś tam jeszcze pingowanie daje, bo po kolejnym dziś 01.10.2012 jest 739 w indeksie :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja robię tak że generuje RSS Generatorem stronki z linkami - różnie od kilku tysięcy linków do 30k i powiem, że mega fajnie się to indeksuje. Przykładowo strona której faktyczny site jest 87 ma w google 86 zaindeksowanych podstron. Wynik rewelka. Wystarczy te stronki lekko podlinkować jakkolwiek i to wpada w site. Do tego robisz sobie różne szablony, bo ich robienie jest proste i masz różne strony do indeksowania. Bardzo dobry program do indeksowania.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności