Skocz do zawartości

Dodawarka do Seo Katalogów - pytanie

strobet

Rekomendowane odpowiedzi

To i ja się wypowiem jako użytkownik wszystkich 3 dodawarek :)

SQA, kiedyś tylko jej używałem jak fajnie działała z xrumerem :) - niestety support padł

Soft Miona, jakby padło pytanie co kupić najlepszego do harvestowania - to bym powiedział, że USM, ale że chodzi o dodawarkę to

Zdecydowanie Seocat. Posiadam wersję "najbardziej Pr0" :) postawioną uwaga na VPS, więc nie wiem skąd opinia, iż to soft serwerowy - chcesz konkretną ilość dodań - dodajesz crona i jedziesz, wolisz full wypas - jedziesz na VPS, albo domówce. Obsługa softu BANALNA, 5 pól na dodanie opisów, super zarządzanie kategoriami,

obsługa multikodów - zaznaczasz okienko że seok płatny, podajesz typ wpisu, wpisujesz kod - koniec.

Dodatkowo obsługuje fajną opcję - jak masz konto w seokach, dodasz wpis z błędem, to...możesz usuwać wpisy - właśnie dziś korzystałem z tej opcji bo się bardzo pomyliłem - działa!

Jak dla mnie Seocat, obsługuje najlepsze skrypty zapleczowe w tej chwili, sam snews to fajna sprawa ;)

Tak, że ja osobiście polecam jako dodawarkę - SEOCAT.

I na koniec. Obaj Panowie są swietnymi supporterami. Mion i Straseusz - cierpliwość mają i wiedzę też.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Po pierwsze nie masz mojej dodawarki,

Misiu kolorowy jak to twoj numer, to nawet 4-5 razy rozmawialismy, o tej dodawarce ktorej nie mam :-)

664 38 38 78

( raz jak dzoniłem to odebrała chyba twoja mama, taki to suuport )

Wyrazilłem swoje zdanie, i tyle w temacie. Co do Neona, to rozmawiałem z nim na ten temat i kierował mnie zawsze do CIebie..

Wiem że od zaniechania mojej obsługi tego softu ze 3-4 poprawki wydano, i moze to teraz wyglada lepiej.

pozdrawiam

TheJurek

Panie Jurku, nie pij więcej :D

1. Niestety nie mieszkam z rodzicami(pewnie w przeciwieństwie do Ciebie) tak więc nie ma możliwości aby była to moja mama :D

2. Masz prawo wyrazić swoje zdanie. Ale jeśli porównujesz softy, porównuj je w czasie rzeczywistym

3. Oczywiście że neon polecił SEOCAT'a, bo tylko jego używa. Więc co miał polecić, sof którego nie ma ? :D

pozdrawiam również serdecznie :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Ciesze się że się do gadaliśmy... też nie mieszkam z rodzicami. Jak nie wierzysz to zapraszam do stolicy ( pokaże Ci Stadion Narodowy i przejedziesz się metrem ), adres dostaniesz na na mail bok@seocat.com.pl jak będziesz bardzo chciał.

Nie wiem komu dajesz swój suport phone, napisałem "chyba" mama, nie ważne. Neon mnie skierował a nie "polecił", a ze używa i jest pewnie zadowolony to juz inna sprawa.

P.S Widzę po mailach o dodawarce której nie mam, ze nawet tak samo mamy na imię, co za zbieg okolicznosci. Jaka jest aktualna wersja tego "cuda"?

Darku Drogi, jest niedziela wieczór - dajmy sobie "siana" z takimi tekstami. Jeśli masz za zadanie wyprowadzić mnie z równowagi, to nie wykonasz swojego zadania ;)

Co do SEOCAT'a - jeśli widzisz po mailach, to przecież w każdym mailu jest informacja jaka to wersja ;)

Pozdrawiam Cię i życzę kolorowych snów :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Mam seocat, mogę polecić. Można korzystać zarówno na serwerze zdalnym jak i lokalu.

Autor dostarcza przystosowaną instalke xampa ;) Więc jest prosto i przyjemnie.

Ewidentną zaletą jest harmonogram, blasty do całej bazy to chyba nie jest najlepsza opcja ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności