Marsi Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Hiszpańsko-języczny film "Platforma" jest na netflix. 2 Szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 W dniu 15.04.2021 o 16:03, Marsi napisał(a): "Platforma" Rozwiń Spoko, jakiś czas temu zobaczyłem. Myślę, że warto, ale nie ponad 6/10. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 W dniu 15.04.2021 o 14:14, SzlafRock napisał(a): kina niezależnego. Rozwiń Operując takim określeniem dowodzisz tylko braku swojej wiedzy w temacie. W dniu 15.04.2021 o 14:14, SzlafRock napisał(a): Wyjdź po za strefę komfort Rozwiń Tego to już zupełnie nie rozumiem, skoro "czuję się terroryzowany" , jak dla mnie zoro logiki Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) W dniu 15.04.2021 o 22:28, Beerbant napisał(a): czuję się terroryzowany Rozwiń o, masz. E. tu masz kilka wartościowych filmów, które cię nie sterroryzują i sa odmienne od hollywoodzkiej sieczki Czarne lustro - WB Most nad Sundem - Szwecja Uwięzione - Hiszpania Berlińskie psy - Niemcy Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez SzlafRock Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Ależ ja je znam wszystkie i nie zmienia to faktu, że obecnie praktycznie brak filmów tworzonych "niezależnie" , napiszę Ci jak to wygląda na przykładzie Szwecji (moja kuzynka tam mieszka, jest reżyserką) przedstawione dwa scenariusze oparte na faktach - finansowanie odrzucone (tematyka "trudna adaptacja" emigrantów) , scenariusz o łzawej historyjce zakochanego emigranta robiącego "karierę" - wstępnie zaklepany. W USA, dokument o BLM jak to naprawdę było - brak finansowania, żadna firma nie chciała wyłożyć centa, wszyscy się bali. Wszystko w temacie "kina niezależnego", także nie bredź mi o braku wpływu polityki i poprawności politycznej na kinematografię i X muzę 1 Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Ponadczasowy Ben Hur – film Williama Wylera z 1959 roku, zdobywca jedenastu statuetek Cytat Wygnany z kraju przez swojego przyjaciela izraelski książę spotyka na pustyni Chrystusa. Nauki Jezusa odmieniają życie bohatera. Rozwiń Ale nie jest to w 100% film "religijny" ... Inny film petarda Olbrzym Giant z 1956 też oskarowy Cytat Leslie, która nie potrafi przywyknąć do życia na teksańskim ranczu, staje się obiektem westchnień pracownika swojego męża. Rozwiń Olbrzym 1956 Bluray lektor pl < na CDA HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) Też oskarowy Cytat Wychowywany przez Indian Sokole Oko staje do walki z najeźdźcami i zakochuje się w córce angielskiego dowódcy. Rozwiń I od razu do kolekcji Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez Mion HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 @Mion, kurde, przyznaj, że robisz play listę pod @Beerbant 2 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 HEHE to jeszcze dorzucę do tej playlisty klasyka i kilka innych później 1 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Film ze mną też wart obejrzenia 2 Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 W dniu 22.04.2021 o 21:03, Beerbant napisał(a): Film ze mną też wart obejrzenia Rozwiń Mina Beerbanta gdy wstaje rano i patrzy na pozycje swoich stron 1 2 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 W dniu 23.04.2021 o 08:55, SzlafRock napisał(a): i patrzy na pozycje swoich stron Rozwiń Jakby Twje strony przebijały górne AdWordsy to też byś miał taką minę 3 Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 A teraz już całkiem poważnie - RICHARD JEWELL nowy film ale POLECAM Richard Jewell (2019) - Amerykański ochroniarz ratuje życie tysięcy ludzi, zapobiegając wybuchowi bomby w trakcie igrzysk olimpijskich. Tymczasem media... 1 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) @Mion dzięki, czegoś w tym stylu szukałem. e: @Harry to w ogóle bardzo ciekawa historia, słuchałem na podkastach. Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez Nikonem 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Sprawdzałem dwukrotnie i nikt nie wspomniał o "Tragedia na przełęczy Diatłowa". Końcówka już typowi Sci-Fi ale ogólnie film ciekawy. Jak historia (https://pl.wikipedia.org/wiki/Tragedia_na_Przełęczy_Diatłowa), na której oparto dużą część filmu 1 1 Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji -> kliknij o tutaj, dzięki ↗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi