Skocz do zawartości

Film warty obejrzenia ?

freestyper

Rekomendowane odpowiedzi

No Traffic dobry film, tak samo jak https://www.filmweb.pl/Requiem.Dla.Snu

gdzie podkład muzyczny, chyba każdy gdzieś tam słyszał ;)

https://www.youtube.com/watch?v=22ut_pzoWgY

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Ja :P w tamtym tygodniu, pisałem w innym wątku o tym, zależy co kto lubi, pierwsze 30minut nie wiedziałem co się dzieje, kilka wątków było przeplatanych jednocześnie (coś jak Incepcja, ale dużo bardziej zagmatwane). Czy przełomowy ? dla mnie tak, bo już dawno nie wciągnąłem się tak w żaden film, a kto lubi nowe filmy to wie że wszystko leci na jedno kopyto i nawet Skyfall okazał się denny. Jeśli ktoś lubi trylogię Matrix i widzi nie tylko akcję, ale coś więcej to na pewno film przypadnie mu do gustu. Szkoda że nie ma więcej ciekawych filmów, bo to że zostało wydanych na jakąś tam produkcje 80mln czy więcej o niczym nie świadczy tylko o tym że będą efekty specjalne, a w tym filmie było wszystko - akcja, komedia, wątki romantyczne, kryminalne, dramat, dosłownie czego dusza zapragnie. Do tego bez łez aktorów potrafi poruszyć a to chyba coś znaczy ? :P Polecam na prawdę .

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

• 4 miesiące temu...

Już byłem i polecam "układ zamknięty" dosłownie pierwszy raz nie żałowałem od bardzo dawna wizyty w kinie

Słyszałem komentarze typu "Ja pier.." "co za hu.." "gdzie ja mieszkam" mówili to ludzie nie tylko młodzi, i nie tacy siedzieli na widowni

Na majówkę lecę na Iron Man 3 :D ale tylko dlatego, że pewnemu juniorowi obiecałem ;) (ale sam pewnie będę oglądał z zaciekawieniem :D;)

"Niepamięć" z Tom Cruis totalny niewypał, nuda i to do entej potęgi ;)

Jest kilka filmów na które czekam

z tych mało ambitnych ;) ale z akcją :P

I jeszcze dwa

oraz

wiadomo ;) Edytowane przez Herkules

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków