Skocz do zawartości

Film warty obejrzenia ?

freestyper

Rekomendowane odpowiedzi

Coś innego ;) nie każdemu spasuje

Martha Marcy May Marlene - to jest naprawdę dobre
Oldboy 2013 - jak się przebrnie 20 minut drętwego początku i przymknie oko na niektóre sceny walki, również świetny film

;) a i bym zapomniał, jeśli ktoś ma chęci z dziećmi obejrzeć, a nudzi go już polsat w niedziele, to polecam "Nowa wojna guzików" ;)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Z "Życie jest piękne" zawsze kojarzy mi się drugi genialny film o tej samej tematyce (choć zupełnie innym charakterze) -> Chłopiec w pasiastej piżamie.

• Like 2

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

to może coś starszego i ambitniejszego ??

"Życie jest piękne" Roberto Benigni'ego - 3 oscary , kilka innych nagród. W skrócie - komedia o holokauście . GORĄCO POLECAM

Faktycznie, bardzo dobry film.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Właśnie znalazłem jeden z pierwszych horrorów sci-fi, jakie widziałem:

https://www.imdb.com/title/tt0093185/

polecam, b. dobry film

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• 3 tygodnie później...

Karlosky - dzięki :) dooooobry film :)

Przypomniały mi się 2 klasyki - "Idioci" Larsa von Triera . Cięzko scharakteryzować i zakwalifikowac - w sumie "kino von Triera " powinno wystarczyć. To się lubi lub nie

2. K-Pax z Kevinem Space :) Też dobry ale duzo lżejszy .

• 3 tygodnie później...