Skocz do zawartości

Film warty obejrzenia ?

freestyper

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...

Dziś o 20:10 w TVP Kultura "Amadeusz" Formana. Być może umieściłbym to dzieło w dziesiątce moich ulubionych filmów. Zapewne dlatego, że wspaniale ukazuje proces tworzenia Muzyki. Jeśli ktoś nie widział - proszę skorzystać z okazji :)

• Like 1

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

https://www.filmweb.pl/film/Starred+Up-2013-681641 widziałem wczoraj naprawdę naprawdę świetne kino.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

In your Eyes :) szczególnie z żoną, kochanką, dziewczyną :)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Dallas buyers club warto obvejrzeć

...tylko nie warto ściągać, tak samo jak innych filmów producenta Voltage Pictures który wynajął w Polsce kancelarię prawną do ścigania osób ściągających ich filmy z torrentów, tutaj lista filmów:

https://www.imdb.com/company/co0179337/?ref_=tt_dt_co

Jak jest Scarlett może być miło ;) Polubiłem ją po obejrzeniu "Wszystko gra". Jeśli chodzi o Lucy z recenzji trudno wywnioskować jaki to może być film. W takiej tematyce wszystko zależy głównie od efektów specjalnych a ludzie są coraz bardziej wymagający. Zwiastun ma sporą oglądalność ale moim zdaniem zbyt dużo jest w nim pokazane:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ktoś był na Lucy?

Byłem i polecam :)

Kolejny obraz Bessona, który mnie zahipnotyzował...

...i czarująca Scarlet - najbardziej uniwersalna aktorka w Świętym Lesie,

Morgan Freeman gra jak zwykle - czyli OK

Treść na tyle ciekawa, że nawet moja żona się nie nudziła, chociaż nie przepada za filmami akcji

• Like 1
dymna.jpg

• 3 tygodnie później...