Skocz do zawartości

Film warty obejrzenia ?

freestyper

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, Marsi napisał:

"Platforma"

Spoko, jakiś czas temu zobaczyłem. Myślę, że warto, ale nie ponad 6/10.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

8 godzin temu, SzlafRock napisał:

kina niezależnego.

Operując takim określeniem dowodzisz tylko braku swojej wiedzy w temacie. :)

8 godzin temu, SzlafRock napisał:

Wyjdź po za strefę komfort

Tego to już zupełnie nie rozumiem, skoro "czuję się terroryzowany" , jak dla mnie zoro logiki :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

17 godzin temu, Beerbant napisał:

czuję się terroryzowany

o, masz. 

E.

tu masz kilka wartościowych filmów, które cię nie sterroryzują i sa odmienne od hollywoodzkiej sieczki

Czarne lustro - WB

Most nad Sundem - Szwecja

Uwięzione - Hiszpania

Berlińskie psy - Niemcy

Edytowane przez SzlafRock

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ależ ja je znam wszystkie ;) i nie zmienia to faktu, że obecnie praktycznie brak filmów tworzonych "niezależnie" , napiszę Ci jak to wygląda na przykładzie Szwecji (moja kuzynka tam mieszka, jest reżyserką) przedstawione dwa scenariusze oparte na faktach - finansowanie odrzucone (tematyka "trudna adaptacja" emigrantów) , scenariusz o łzawej historyjce zakochanego emigranta robiącego "karierę" - wstępnie zaklepany. W USA, dokument o BLM jak to naprawdę było - brak finansowania, żadna firma nie chciała wyłożyć centa, wszyscy się bali. Wszystko w temacie "kina niezależnego", także nie bredź mi o braku wpływu polityki i poprawności politycznej na kinematografię i X muzę ;)

• Haha 1

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ponadczasowy  Ben Hur – film Williama Wylera z 1959 roku, zdobywca jedenastu statuetek

Cytat

Wygnany z kraju przez swojego przyjaciela izraelski książę spotyka na pustyni Chrystusa. Nauki Jezusa odmieniają życie bohatera.

Ale nie jest to w 100% film "religijny" ...

7399506_1.3.jpg

Inny film petarda Olbrzym Giant z 1956 też oskarowy

Cytat

Leslie, która nie potrafi przywyknąć do życia na teksańskim ranczu, staje się obiektem westchnień pracownika swojego męża.

7447398.3.jpg

Olbrzym 1956 Bluray lektor pl < na CDA

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Też oskarowy :)

Cytat

Wychowywany przez Indian Sokole Oko staje do walki z najeźdźcami i zakochuje się w córce angielskiego dowódcy.

the-last-of-the-mohicans__300_427.jpg

I od razu do kolekcji  :)

1591bb2efe809fa2c4f3c2c1a5ac4708.jpg

Edytowane przez Mion

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

HEHE to jeszcze dorzucę do tej playlisty klasyka i kilka innych później ;)

7911791.3.jpg

• Thanks 1

Film ze mną też wart obejrzenia ?

869695106220c.jpg

• Haha 2

11 godzin temu, Beerbant napisał:

Film ze mną też wart obejrzenia ?

869695106220c.jpg

Mina Beerbanta gdy wstaje rano i patrzy na pozycje swoich stron  :D 

• Like 1
  • Haha 2

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

5 godzin temu, SzlafRock napisał:

i patrzy na pozycje swoich stron

Jakby Twje strony przebijały górne AdWordsy to też byś miał taką minę ?

• Haha 3

A teraz już całkiem poważnie - RICHARD JEWELL nowy film ale POLECAM

Richard Jewell (2019) - Amerykański ochroniarz ratuje życie tysięcy ludzi, zapobiegając wybuchowi bomby w trakcie igrzysk olimpijskich. Tymczasem media...

RichardJewellFilm.jpg

• Like 1

@Mion dzięki, czegoś w tym stylu szukałem.

e: @Harry to w ogóle bardzo ciekawa historia, słuchałem na podkastach.

Edytowane przez Nikonem
  • Like 1

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Sprawdzałem dwukrotnie i nikt nie wspomniał o "Tragedia na przełęczy Diatłowa". Końcówka już typowi Sci-Fi ale ogólnie film ciekawy. Jak historia (https://pl.wikipedia.org/wiki/Tragedia_na_Przełęczy_Diatłowa), na której oparto dużą część filmu ;)

• Thanks 1
  • Confused 1

Pomogłem? Podziękuj punktem reputacji ->

dzięki