Skocz do zawartości

Film warty obejrzenia ?

freestyper

Rekomendowane odpowiedzi

Też chcę iść na SH ciekawe co tak sknocili, na początku poprzednia część mi się nie przyjeła ale za 10 obejrzeniem mi się spodobała... To jest tak jak z brzydka koleżanką na początku nie lubisz i nie możesz na nią patrzeć ale z czasem da się ja lubić..:D

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

https://www.filmweb.p...źyjÄ-1988-8370 :)

Film z 1988 a jest paralelą dzisiejszych czasów. Jest metaforą dla relacji marketing a współczesny człowiek :)

W pewnym sensie jest wizjonerski ;)

https://www.youtube.com/results?search_query=oni+%C5%BCyj%C4%85

Edytowane przez Trotyl

nihil fit sine causa

a ja się szykuję na to: https://www.filmweb.pl/film/Atlas+chmur-2012-580801

mam przeczucie, że te trzy godziny w kinie to będzie jedno z wydarzeń w tym roku ;)

przekonują mnie do tego zarówno pomysł, jak i obsada... no i nazwiska twórców

dymna.jpg

No to się wypowiem, na temat Silent Hill, sknocili bardzo wiele, film dla mnie gniot, do tego wywołujący raczej nudę niż strach, bardziej wzbudzi w was pogardę (obrzydzenie) i to wszystko w 3D, tak jak ktoś jest wrażliwy, to odradzam (nie chodzi tutaj o widok krwi ;)

Do tego film mija się z fabułą, pogubione wątki, brak sensu z 1, czy samą filozofią gry

Myślałem, że zrobią coś lepszego niż sami fani (link poniżej) a tu jak zwykle, komputerowa klapa

https://www.youtube.com/watch?v=TuMN4omSdaE

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

a ja się szykuję na...

Zapowiedź na Filmweb jest interesująca no i ta demoniczna Halle Bery ;) Zwróciłem na nią uwagę oglądając "Czekając na wyrok", jak dla mnie znakomity klimatyczny, trudny film (świetny klimat dzięki dobrej muzie). Hally potrafi rozgrzać ;)

W tamtym filmie grał też Billy Bob Thornton, polecam Wam film z jego główną rolą "Człowiek którego nie było". Film ten wprawdzie oglądałem raz i to krótko po kinowej premierze ale z tego co pamiętam zrobił na mnie spore wrażenie.

Na "Obławę" zwróciłem uwagę gdy byłem ostatnio na Bondzie. Zapowiedź zachęcająca- lubię Stuhra głównie za serial z Radziwiłowiczem (Glina?). Zapowiedź, recenzje na Filmweb też raczej zachęcają więc się wybiorę :) Jeśli chodzi o "Polskie Kino" to ciągle mam nadzieję. Wychowałem się na Kieślowskim a parę gniotów które widziałem potem (największy który widziałem to Bitwa Warszawska) nie pozbawiło mnie nadziei na dobre polskie kino.

• Like 1

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ja polecam:

Pianista, Gran Torino, Chłopiec w pasiastej piżamie, Służące.

Na sto % trzeba spróbować...

"Gran Torino" i "Chłopiec w pasiastej piżamie" mogę spokojnie polecić, z nowości to może pomimo kilku niedociągnięć "Jesteś Bogiem"

Sprawdzony, wielobranżowy sklep wysyłkowy

To może i ja coś polecę.Na początek "Święci z Bostonu" - zaskakujący pomysł na film, przyjemnie się ogląda a jeszcze przyjemniej słucha ( taka ścieżka dźwiękowa to jest coś co uwielbiam). Część druga jakoś mniej zachwyca, ale też warte obejrzenia.

Kolejny film to 'Wyspa skazańców" o czymś w stylu poprawczaka na wyspie. Oryginalny pomysł, wykonanie jeszcze lepsze.

Na koniec klasyka czyli 'Symetria' czyli jak działa w naszym kraju 'resocjalizacja'.

Specjalista ds komplikowania spraw prostych

Filmy które ostatnio oglądałem i mogę polecić:

La Mission

Nie mów nikomu - Ne le dis Ă personne

Chained

Edyta:

zapomniałem jeszcze o komedii: Kochanie poznaj moich kumpli - film twórców zgon na pogrzebie

W zasadzie taki kac vegas ale jak dla mnie o wiele śmieszniejszy.

Edytowane przez monstrum

Jeśli ktoś korzysta z N dziś na nPremium3 (program 52) o 13:40 będzie "Piękny Umysł". Jeśli nie widzieliście warto to nadrobić, Crowe (i nie tylko) dał niezły aktorski popis!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ja byłam ostatnio w kinie na filmie "Looper" i na nowym Bondzie. Oba mi się bardzo podobały! Ciężko tak nagle wymienić jeden tytuł kiedy obejrzało się już tyle filmów ^ ^ aah no i mam zamiar wybrac sie na nowego Iron Mana jak tylko się pojawi *__*