Skocz do zawartości

Film warty obejrzenia ?

freestyper

Rekomendowane odpowiedzi

Dla fanów ("braci" bo teraz już rodzeństwo:D) Wachowskich polecam Atlas Chmur - film jak dla mnie powalający wielowątkowością, z początku trudno ogarnąć bo wszystko dzieje się naraz ale po 30minutach (film trawa prawie 3 godziny) wszystko zaczyna się ze sobą wiązać i potem poszczególne wątki zaczynają się rozwijać. Film oglądałem wczoraj i do dzisiaj katuje trailera, teraz czekam aby na wydanie DVD z lektorem :P

Edytowane przez Marches
  • Like 1

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Jeśli lubisz trochę pomyśleć nad filmem, i zagłębić się nie tylko w akcję, ale i w ogólny przekaz filmu (tutaj akurat tych przekazów jest co najmniej kilka) to film powali cie. Dobra kończę bo zaraz jakiś spoiler mi się sypnie, na koniec powiem tylko tyle ;D że jeśli ktoś oglądał Matrix-a, i widział więcej niż tylko ro*********a, walki, wybuchy - polecam i jeszcze raz polecam.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Wreszcie ukazuje się

, podobno w trzech co rocznych odsłonach. Czyli tak jak Władca Pierścieni. Wtedy, każdą część oglądałem w kinie w dniu premiery. Pewnie podobnie będzie teraz. Jestem coraz starszy ale apetyt na baśn nie maleje... Jak to jest u Was?
  • Like 1

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

eeee, wiek nie gra roli, choć mnie tam Harry Potter nie kręcił, to mój ponad 80 letni dziadek z babcią oglądali i przeżywali, podobnie z Władcą Pierścieni, pamiętam bo na TVN dawali i szlag dziadka trafiał za reklamy :D

w sumie, jak wierze w kosmitów, to pewnie istnieje magia, trolle czy tam skrzaty :P;)

Ja dziś meksykański film "Amores Perros" z 2000 roku, polecam ;) ciężki ale dobry, (jestem na 44 minucie) co do kina to widziałem (2 dni temu) Jamesa Bonda no i niestety dla mnie klapa ;(

...za krótko grał w kasynie ;) brak nowego auta, za mało ładnych lasek, cienki scenariusz w sumie ten sam wróg, od początku wiadomo kto, mało akcji, mało wybuchów, mało trupów, i mało samego Bonda..(znów nie rzucał kapeluszem na wieszak, znów nie miał super gadżetów ;)

Edytowane przez Herkules
  • Like 1

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Trotyl, nie chce mi się szukać. Był film "mgła" wczesniejszy chyba z końca lat osiemdziesiątych. Fajny film, klimat.

• Like 1

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

bodajże 1980 i reżyserem był John Carpenter, mam w domu, bo kiedyś takie klasyki do gazety wyborczej w piątek dołączali ;) 3,99 :D

• Like 1

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków