Skocz do zawartości

Niby indeks jest, a go nie ma

grosiek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

wstawiłem na stronę postawioną na WP katalog produktów oferowanych przez firmę wraz z numerami katalogowymi. Google zaindeksowało stronę, co widzę po komendzie site:. Ale gdy wpisuje w google sam numer katalogowy, za cholerę nie mogę znaleźć mojej strony pod tym hasłem.

Dodam może, że ta lista liczy około 10k wierszy i numerów.

Jeśli poszukujesz części dla rolnictwa to zapraszam na tę stronę

A podlinkowałeś w ogóle tę stronę? Strony nie pojawiają się w TOPach od ręki, trzeba popracować i cierpliwie poczekać.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

@OceanFire - to nie zawsze tak działa. Jeśli faktycznie chodzi o zbyt dużą ilość kodu, to zaindeksowany będzie anjprawdopodobniej właśnie początek, ale czasami zdarza się, że indeksowane są fragmenty, np. środek.

Jest jeszcze druga możliwość - skoro to baza z katalogu, to mogło wyfiltrować za duplikat.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności