Skocz do zawartości

Pytanie o szablony elegant themes

stefan_96

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanko do osób posiadających te szablony, mianowicie czy jeśli kupę te skórki to czy one będą już w takiej postaci jak demo je prezentuje, czy będą gołe? Dopadłem skórkę eStore odpaliłem na localhoscie a tu oprócz loga, standardowego panelu po prawej i jednej przykładowej strony nie ma nic. Demo przedstawia zrobioną już strukturę kategorii i geolokalizacje, a tu okazuje się , że trzeba całą strukturę niby gotowego szablonu robić od podstaw.!?

Posiadam taki tam sklep dla niemowląt www.wyprawki-dzieciece.pl

Domy weselne. Znajdź idealne miejsce na imprezę okolicznościową

Salek_art Wybacz z wordpressem mam kontakt od kilku dni, nie mam nawet zielonego pojęcia jaki to plik jest. Co do ePanelu to niby jest ale on służy tylko do konfiguracji stron, samą strukturę katalogu trzeba zbudować. Doinstalowałem plugin drop&drop page bilder i o ile stworzenie slidera nie ma problemu to stworzenie dwupoziomowego katalogu na stronie głównej, to już nie wiem jak się za to zabrać. Najlepiej by było mieć już coś zbudowane a potem podpatrzeć kod i skopiować itd. itp.

Fix dzięki wczytałem plik sample.xml z folderu sampledata jest prawie wszystko. Prosił bym Cię jeszcze o jakiś tutorial jak zrobić listę kategorie na stronie głównej jak tutaj: https://www.elegantthemes.com/demo/?theme=eList (tego właśnie nie mam w szablonie ) pod "Listing Categories" jakoś wujek google nic ciekawego nie wyrzuca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności