Skocz do zawartości

Subdomena a podstrona

suleq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam pytanie. Chcę stworzyć subdomenę www.szanty.zegluj.net, która będzie prowadziła na adres artykułu https://www.zegluj.net/articles.php?id=18, korzystając z przekierowania 301.

Chodzi o to że łatwiej mi będzie pozycjonować na frazę "szanty" subdomenę www.szanty.zegluj.net, bo domenę www.zegluj.net pozycjonuję na inne ważniejsze frazy.

Tylko czy google nie uzna mi tego za duplicate content? Wydaje mi się że 301 powinno być bezpieczne. A czy może bezpieczniej zrobić meta-refresh zamiast 301?

I czy wogóle to się uda?

z góry dzięki

Bo to co kocham to szanty. Lubisz także? A jak przychodzi zima i brakuje mi żagli wchodzę na forum żeglarskie.

Jeśli chcesz dodać swoją stronę do kolejnego qlweba to zobacz katalog stron.

jezeli zrobisz 301 to na pewno nie bedzie duplikatu...

--------------------------------------------------------------------

Noclegi Polska - Baza noclegowa > 17000 obiektów noclegowych

Sklep komputerowy online komputery, laptopy, pda, monitory, aparaty cyfrowe

Kampanie reklamowe w internecie oraz w radiu

Pewien jesteś? Bo jakby nie patrzeć to manipulacja pewna :spam:

czemu manipulacja...

dla google to twierdzisz iz stronka byla ale sie zmyla i jest na stronie na ktora jest stale przekierowanie...

tylko na Twoim miejscu potraktowalbym te php-owe linki ze zmienna mod-rewrite...

a linkowalbym na katalog powstaly po obrobce mod-rewrite...

subdomena szanty(dot)zegluj(dot)net z przekierowaniem 301 na

np. www(dot)zegluj(dot)net/szanty/ kto wie na co przyjdzie przerabiac strone moze i php juz nie bedzie standardem na topie? katalogi zawsze zostana....

a jak to zrobic to jest na forum wiec nie powtarzam madrzejszych tu ode mnie co sie tam wypowiedzieli...

--------------------------------------------------------------------

Noclegi Polska - Baza noclegowa > 17000 obiektów noclegowych

Sklep komputerowy online komputery, laptopy, pda, monitory, aparaty cyfrowe

Kampanie reklamowe w internecie oraz w radiu

Już znalazłem rozwiązanie. Zrobiłem coś co radził aqqry można powiedzieć ale w lepszej oprawie :D

Więc problem rozwiązany. Mam kolejną domenkę do pozycjonowania :)

Bo to co kocham to szanty. Lubisz także? A jak przychodzi zima i brakuje mi żagli wchodzę na forum żeglarskie.

Jeśli chcesz dodać swoją stronę do kolejnego qlweba to zobacz katalog stron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności