Skocz do zawartości

pozycjonowane strony z 301

pabloalbert

Rekomendowane odpowiedzi

Musisz czytać ze zrozumieniem, i najlepiej między wierszami :D

Kolega napisał Ci, że NIE DZIAŁA JAK DAWNIEJ, co nie znaczy NIE DZIAŁA :D

Działa i da się wypozycjonować, ale jest to trudniejsze niż kiedyś i działa na krócej(dlatego stosuje się obecnie kilka domen pod 301-ke)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Czy jest możliwe wypozycjonowanie strony z aktywnym przekierowaniem 301?

Wyszystkie moje strony, które do tej pory były w top 10, po utworzeniu przekierowania wogóle są niewidoczne.

Możesz dokładniej sprecyzować o co Ci chodzi bo Ja nie za bardzo kumam?!

Co oznacza:

po utworzeniu przekierowania wogóle są niewidoczne.

To znaczy co zrobiłeś?!

Bujacie się, jak na huśtawce. Dobrze zrobione 301 działa. Natomiast 301 przenosi też nazwijmy to "kary", więc jeśli strona, z której robi się 301 jest do d*py to i 301 nic nie zdziała :)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zostawiajmy sobie żółte lub kolorowe stickery ;) przeniesiono tu i tu ;)...

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...

Czy jest możliwe wypozycjonowanie strony z aktywnym przekierowaniem 301?

Wyszystkie moje strony, które do tej pory były w top 10, po utworzeniu przekierowania wogóle są niewidoczne.

Możesz dokładniej sprecyzować o co Ci chodzi bo Ja nie za bardzo kumam?!

Co oznacza:

po utworzeniu przekierowania wogóle są niewidoczne.

To znaczy co zrobiłeś?!

Utworzyłem subdomenę xyz.domena.pl i zacząłem pozycjonować. Subdomena ukazała się w wynikach więc zdecydowałem o utworzeniu przekierowania 301. Potym zabiegu subdomena wyleciała z indexu G. Jakieś 2 tygodnie temu zlikwidowałem przekierowanie 301 i wczoraj znów subdomena się pojawiła w wynikach.

Czytaj proszę czytaj ze zrozumieniem. Zacznij od blogów chociażby lexy, zgreda... Nie robi się 301, bo strona się lekko podniosła. Przecież to nielogiczne.

Joker.gif

Utworzyłem subdomenę xyz.domena.pl i zacząłem pozycjonować. Subdomena ukazała się w wynikach więc zdecydowałem o utworzeniu przekierowania 301. Potym zabiegu subdomena wyleciała z indexu G. Jakieś 2 tygodnie temu zlikwidowałem przekierowanie 301 i wczoraj znów subdomena się pojawiła w wynikach.

No to rzeczywiście zacznij, tak jak mówi @Altaica, od podstaw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności