shpyo Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 W sieci grzmi. https://blog.shpyo.ne...laboratory.html W roli głównej Sony, SearchLaboratory i blogerzy. Tak ciężko zapłacić te kilkadziesiąt złoty za wpis z linkiem? W niektórych przypadkach się uda i jest dobrze. W innych, jak ten tutaj, nie - i będzie syf, czarny PR. blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Widziałem to wcześniej u komina, niezła akcja. Zastanawia mnie tylko jedno czy to robi faktycznie Sony czy ktoś z konkurencji chce robić czarny PR. Jednak tego się pewnie już nie dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekwch Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Przecież się przyznali. To nie fail sony, tylko agencji, która o blogerach zielonego pojęcia nie ma. Polecam poczytać CaseBook Hatalskiej - dobra wiedza na temat blogerów. Do każdego blogera trzeba podchodzić indywidualnie, rzucanie im "kilkudziesięciu złotych" to proszenie się o narobienie taniego smrodu. zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online kurs java programowanie obiektowe Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Sprawa nie warta dyskusji, zresztą wcale w sieci nie grzmi. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ktoś zna case jak żebrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dlaczego nie warto dyskutować o tym SzlafRock? Czyli chcesz powiedzieć, ze wiesz lepiej jak naklaniać blogerów i webmasterów do posłuszeństwa? Przecież przez taką akcje ludzie znowu wyrobią sobie nienajlepsze zdanie o działaniach SEO w Polsce. blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 No to Searchlab ma pewnie po kliencie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antyred Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ale w społecznościach pojawia sie darmowo. Właśnie wyczytałem, że searchlab to agora. Kolejny dowód na to że korporacje niszczą nasz kraj i olewają prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gary_Kuper Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Pięknie, pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Tak naprawdę to nie rozumiem, o co chodzi. Gość napisał propozycje na maila z normalnym pytaniem o umieszczenie wpisu. Nikt nikogo nie przymuszał do zapłaty, do umieszczenia contentu, ani do niczego innego. Można było przecież odmówić, w ogóle nie odpisywać, albo podać swoją stawkę za publikację. Zacni blogerzy, rycerze walczący, którzy z każdego maila potrafią zrobić prześmiewkę i aferkę. A jak dostaną więcej kasy to siedzą cicho i obklejają bloga reklamami. Hipokryzja do kwadratu, a nawet trzeciej potęgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antyred Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Pewnie piszesz to żeby Cię nie wyrzucili z pracy. Na przyszłość pamiętaj do kominka nie wysyłaj wiadomości zapraszających do łamania etyki także pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 A co to kominek to jakiś guru? Zwykły cwaniaczek i tyle. A ja takie teksty często zamieszczam i nie widzę w tym nic dziwnego. Ktoś chce za kasę to odpisuje a nie od razu afera z niczego. kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Każdy zdobywa linki jak chce, gdzie tu brak etyki? Niektórzy mówią że spamowanie, niektórzy że mailing z prośbą o wstawienie linku. Liczy się skuteczność. Jedni płaczą, drudzy robią topy . ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Pech chciał, ze Jacek trafił na blogerów, którzy nie są "sprzedajnymi dziwkami" większej bzdury nie czytałem .... Szczególnie jeśli chodzi o tego kominka czy jak mu tam ... Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Pewnie piszesz to żeby Cię nie wyrzucili z pracy. Na przyszłość pamiętaj do kominka nie wysyłaj wiadomości zapraszających do łamania etyki także pozycjonowania. Będę pamiętał o Twojej cennej radzie :-) A tak poważnie to nie mam związku ani z jedną stroną, ani z drugą. Po prostu napisałem swoją opinię o całości, a tutaj kolejny internetowy detektyw się pojawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.