Skocz do zawartości

spadaja staty

petrosz moss

Rekomendowane odpowiedzi

hej,

od ok tygodnia sukcesywnie spada liczba odwiedzin na mojej witrynie. Jestem jesszcze przed badaniem tego ciekawego zjawiska ale z czystej ciekawosci pytam, czy ma ktos podobnie. Nic nie bylo zmieniane na witrynie.

dzieki

piotrek

Jak debil ma młotek to wszystkie problemy wyglądają jak gwoździe...

Niedawno na jednej z domen zaczęło spadać. Obecnie jest 3 razy mniej wejść z Google niż około 3-4 tygodnie temu. Na stronie nic nie zmieniałem, Google cały czas indeksuje, starsze podstrony są całkowicie zaindeksowane.

Na filtr mi to nie wygląda. Raczej coś z algorytmem albo jakieś awarie w Google.

Na pozostałych stronach bez zmnian. Sezonowość odpada.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

To raczej skoki w DC

Te strony którę podskakują mają gorsze staty niż wczesniej

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności