Skocz do zawartości

Tacy jak searchlab mogą więcej?

antyred

Rekomendowane odpowiedzi

Padłem jak przeczytałem https://blog.shpyo.net/347/jak-nie-zdobywac-i-zebrac-o-linki---case-sony-i-search-lab.html i https://www.zombiesamurai.pl/post/32194817671/sony-seo-i-blogerzy .

Jak widać google lepiej traktuje duże firmy także seo-we. To pewnie z powodu tego jak duże mają budżety. A ja myślałem że duże firmy działają jakoś inaczej-epiej.

Ten temat już tu jest https://www.forum.optymalizacja.com/topic/162246-sony-i-search-lab-fail-jak-nie-zebrac-o-linki/#entry1118556

a ja dalej nie rozumiem o co szum. Sam dostaję po kilka takich zapytań w tygodniu i jeśli jest ciekawy artykuł to czemu mam nawet za darmo z linkiem go nie zamieścić? Co w tym złego? Gdzie tu oszukiwanie Google?

Bzdury piszecie, - wszystko jest uzależnione od budżetu a nie od wielkości firmy . Prawidłowość jest taka:

Im większa agencja SEO i większy klient tym jest niższy budżet na końcowego podwykonawce bo duża agencja = duże koszty co w efekcie skutkuje właśnie tymi ochłapami rzucanymi na linki czy publikacja (przecież trzeba z czegoś utrzymać paru dupków w pod krawacikami i całą tą otoczkę wokół ich "fachowości) :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Bzdury piszecie, - wszystko jest uzależnione od budżetu a nie od wielkości firmy . Prawidłowość jest taka:

Im większa agencja SEO i większy klient tym jest niższy budżet na końcowego podwykonawce bo duża agencja = duże koszty co w efekcie skutkuje właśnie tymi ochłapami rzucanymi na linki czy publikacja (przecież trzeba z czegoś utrzymać paru dupków w pod krawacikami i całą tą otoczkę wokół ich "fachowości) :)

Otworzyłeś mi trochę oczy na to co się dzieje. Z tego wychodzi że takie searchlaby to jednak wielkie oszustwo. W sumie masz rację dział marketingu kosztuje. Jesteś duży i znany to wydajesz duże kwoty na marketing. Wydajesz na marketing to wydajesz pieniądze klienta nie na coś co przełoży się na jego pozycje.

Dodatkowo korporacja tak wielka jak agora więc pewnie góra pieniedzy dla korporacji.

Beer, jesteś bezszczelny:)

Oj tam, oj tam - pisze co wiem :) , poza tym jesteś bez krawata :P

Wie ile kosztują go te dupki z krawacikami, to wie co pisze :]

Przede wszystkim nerwów - bo za takimi teoretykami po embiejach i innych gównach ciężko sie gada ;) . Jako prosty chłoporobotnik i przedstawiciel zdrowej klasy robotniczej uważam, że pierdoły marketingowe nie wpływają na wzrost pozycji tylko napierd***nie dobrymi linkami :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności