Skocz do zawartości

Ilość linków dziennie

Jankess

Rekomendowane odpowiedzi

to że ktoś da do skatalogowania domenę i wyznaczy 1000 wpisów na dzień nie znaczy ze otrzymamy 1000 linków z tych katalogów na drugi dzień, połowy google nigdy nie liźnie jeżeli się ich nie podlinkuje albo się poczeka z ładnych parę miesiecy
Dokładnie. Przykładowo mam raport z katalogowania SeoKatalogi + Sinnoke 1.300 wpisów katalogowanie trwało dwa tygodnie. Na dzień dzisiejszy na zapytanie site:adres_wpisu mam tylko 394 trochę więcej niż 10% :

balkawynikow_site.jpg

Na razie bez podlinkowania, ale nawet z podlinkowaniem nie ma gwarancji, ze wszystkie wejdą do indeksu.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki wszystkim, xann trafiłeś w setno .

A chodziło mi o procentowy przyrost linków w stosunku do obecnego schematu a nie o liczby.

Mkucinski ciebie lubie choć latasz i poprawiasz mnie , ale to dobrze przynajmniej swoją wiedze weryfikuje :)

Za to pana stinga ogłaszam głównym forumowym smutasem. :) Ty gościu jesteś ze wszystkiego nie zadowolony, co drugi post to narzekanie na kogoś a samemu sam nic nie wnosisz po za głupią gatką. Od takich gatek jest PW. Znajdż se jakąś babe idź na spacer i po oddychaj głęboko bo skolei mi od czytania twoich narzekań ciągłych robi sie nie dobrze :)

A chodziło mi o procentowy przyrost linków w stosunku do obecnego schematu a nie o liczby.
Procentowy przyrost linków możesz brać.planować pod uwagę jeśli będziesz w 100 procentach pewien, że wszystkie dodane strony zawierają link znajdą się w indeksie google.

Poza tym procentowy przyrost jaki sobie założysz nie ma nic wspólnego z naturalnym przyrostem, bo nie ma zupełnie żadnej sensownej reguły mówiącej, że ten przyrost musi być liniowy. Przyrost równie dobrze może być skokowy i tak samo będzie "naturalny" jak ten liniowy.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Panowie i Panie - wszystko zależy od katalogów/precli/ogólnie zaplecza.

Są grupy katalogów/precli gdzie po dodaniu indeksacja jest tego samego dnia w 90%, nie będę pisał kogo - nie mam zamiaru nic reklamować.

Są osoby na tym forum które dbają przede wszystkim o odpowiednie podlinkowanie(nie tylko strony głównej :D

Wiadomo że dodając do wiki czy nawet lecąc po standardowych profilach nie będzie rewelacji - dlatego tam nie liczy się ilość w takim stopniu, bo wiadomo że gogiel znajdzie te linki powoli.

Natomiast nikt mi nie powie że dając 500k SWL'a na domenę 3 miesięczną, rozkładając nawet na 1000 anchorów strona tego nie odczuje/nie będzie reakcji ze strony G. I żeby nie było - do SWL nic nie mam bo się przydają, byle umieć korzystać.

Wszystko należy robić z głową. Koniec tematu :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

W sumie powiem Wam, że nie wiem jak się odnieść do tej dyskusji. Przeprowadzając ostatnio pewien test na dość trudne ogólnopolskie frazy w 1 dzień dopaliłem 100 katami na Wordpress, 50 prywatnymi preclami i 30 linkami na skryptach sklepów. Zaindeksowanie wszystkich linków po 1 dniu to 91%. Anchory zróżnicowane w preclach i katach, na sklepy poszedł 1 anchor. Efekt? Wszystko dziś w dół o ok.30 pozycji.

Przemyślenia? wysnujcie sami.

SEO in Bielsko-Biała 

Problem sprowadza się co to jest naturalne linkowanie? Prawda jest taka, że nikt tego nie wie(poza pracownikami google), więc w grę wchodzi teoria chaosu, czyli linkuj ile wlezie dywersyfikując źródła linków jak też ich anchory. Jak się uda to przy najmocniejszych i tematycznie związanych z twoją stronką wstaw frazy, na które przypadkowo pozycjonujesz stronkę. :peace:

Cała masa stron zwłaszcza firmowych w ramach "naturalnego linkowania" nie miała by wcale linków, bo ile osób doda do swoich stron firmowych lub nawet prywatnych link do strony jakiegoś hydraulika, elektryka itd który wykonał dla nich pomniejszą usługę ...

Z kolej dodanie strony nawet do katalogów stron nie można postrzegać/rozumieć/traktować jako "naturalne linkowanie".

Dlatego IMHO pojęcie "naturalne linowanie" jest czymś abstrakcyjnym i trudno się do tego ustosunkować zwłaszcza ilościowo o co tak wielu zainteresowanym chodzi.

• 1 miesiąc temu...

Siema! Przeczytałem ten wątek i chciał bym dodać 2 grosze oraz zaczerpnąć waszej pomocy. Sytuacja z dzisiaj. Retrospekcja - założyłem rok temu domenę www.szymondj.pl (dj na wesele z kielc). Kolega mi zrobł stronę która była obrazkiem z napisami + zwykły tekst który brzmiał "Moje tagi: dj kielce, dj świętokrzyskie itd. ...." - same słowa kluczowe. Poza tym na stronie nie było nic. Teoretycznie nie powinno jej być w googlach ale jednak po użyciu płatnego wpisywania do darmowych katalogow po 20 linków na dzień w ciągu roku strona była widoczna pod frazą "dj na wesele kielce" na 41 pozycji czyli 5 strona w googlu. Teraz teraźniejszość. W miniony weekend poczytałem trochę o pozycjonowaniu i się dowiedziałem że ta moja strona nie miała prawa bytu ze względu na kardynalne błędy w budowie i treśći. Zbudowałem sam stronkę w ciągu weekendu (nadal buduję) i postanowiłem ją dodać do katalogów z wysokim PR tak jak wszędzie radzili. Dodałem więc strone do 5ciu katalogów (płatne expresowe wpisy) a mianowicie onet , gazeta, wp, interia i dodaj stronę. Co dziennie podczas budowy wchodziłem na nią z różnych miejsc i urządzeń aby sprawdzić jak działa. Dodatkowo pochwaliłem się kumplom z forum 4x4. Dzisiaj wchodzę w googla wpisuję frazę " dj na wesele kielce" udaje się odrazu do 5'tej podstrony a tu nie ma mojej stronki? Pomyślałem że pewnie jest już na 4tej lub wyżej a tu zonk! - strona wywalona na 41 strone w goolu. I co teraz robić?

Linkować dalej, ale dawaj 50 razy więcej linków.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Długo ta moja strona tak będzie wisiała daleko?

Wyczytałem w pierwszym poście o trzech sposobach na podniesienie pozycji.

Czym się różni taka usługa https://mastablasta.pl/ od dodawania wpisów do darmowych katalogów?

Warto dać te 123zł z vat? Czy jeśli wykupie taką usługę to faktycznie stronka mi wskoczy w tydzien na na pierwszą lub druga strone w google?

Twoje frazy nie są trudne, ale wybierz sobie dwie frazy wykup pakiet za 225 zł i efekt powinien być.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Witam

Mam stronę którą zaczynam pozycjonować, wisi ona w sieci około 3 miesięcy, PR 1 i jest w top10 na kilka prostych fraz głównie dzięki katalogowaniu i samej optymalizacji. Teraz pytanie:

Zamierzam wykupić tą usługę:

https://www.katalogi....om/kontakt.html

Pełnego katalogowania wraz z tekstami - 140zł netto. Czy warto skorzystać z tej oferty? Czy ktoś miał już doświadczenie z tymi katalogami? Czy ta oferta "ma moc" i pieniądze nie pójdą na marne?

Pozdrawiam

korzystałam kiedyś z tej usługi i jest spoko, choć miałam małe zastrzeżenia co do małej unikalności tekstów (wszystkie zaczynały się tym samym zdaniem) - ja piszę lepsze spiny ;-). No ale firma dostarczyła raport z opublikowanymi wpisami więc spoko. Sama korzystam z ich multikodów, ale sama dodaję opisy.

Link buidling, seo copywriting- wystawiam fakturę VAT - zgłoszenia na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności