Skocz do zawartości

7net.info - szczyt chamstwa

yavaho

Rekomendowane odpowiedzi

Natomiast nazywanie użytkownika hostingu za friko klientem uważam za przesadę. To tak jakby dostających darmową zupę bezdomnych nazywać klientami :-)

czyli spokojnie mozesz ja podac z salmonela a potem tlumaczyc sie ze przeciez byla darmowa :D

chiny - moje podróże

eXtreme sports - serwis sportów ekstremalnych

ubezpieczenia grupowe - pełna oferta ubezpieczeń grupowych

adamd:

dostajesz od firmy młotek... za pomocą tego młotka budujesz pałac... a potem firma odbiera ci młotek... razem z pałacem... bo przecież zrobiłeś go tym młotkiem...

dokładnie tak postąpiła ta firma. mówiąc prościej: ukradła serwis! zwyczajne złodziejstwo! i nie chodzi o to że to konto było darmowe. yavaho nie podarował im swojego serwisu za friko (a jestem pewnien, że kosztował go dużo pracy)!

#1 to że gość nie jest klientem, nie znaczy że nie należy go traktować jak człowieka ... tylko że nie powinno się go nazywać klientem.

Tyle napisałem, i sugeruję żeby nie wtykać mi w dodatkowych treści w ten przekaz.

#2 załapując się na darmochę nie ma co liczyć na cuda.

Standard. To jest tak jak ze spacerowaniem z komórką przy uchu po nieprzyjemnej dzielnicy - można to robić, żaden problem. Nie usprawiedliwia taka beztroska w żaden sposób tych, co dadzą Ci w łeb i zabiorą telefon. Tyle że ciężko oprzeć się wrażeniu, że samemu wystawiło się dupsko do przekopania. Dla mnie rachunek jest prosty - płacę miesięcznie za hosting i domenę tyle co za dwie czekolady, i mam święty spokój i poczucie bezpieczeństwa. A do kompletu jeszcze mam kogo opie*dolić jak coś nie działa.

#3 wyjątkowo niefajnie się zachowała firma co wycięła taki numer, i wcale nie jest moją intencją jej bronić.

Nie chce się czepiać, ale gdzie masz takie tanie konto :D ?

Biorąc pod uwagę wersję econo czyli czekoladę 100g za 3,50PLN to wyjdzie chyba easyisp.pl w promocji z końca roku, albo i365.pl w aktualnej ofercie + domena globalna. Spokojnie można się zmieścić poniżej stówki rocznie.

- edit -

jak ktoś lubi czekoladę z biedronki, to też się powinno udać z wynalazkami typu forall.pl :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności