Skocz do zawartości

Program do dodawania

mefjiu

Rekomendowane odpowiedzi

1. 90% qlWebów ma PageRank 0 lub 1 i dodaną stronę Google zaindeksuje może za sto lat...

2. Coraz więcej qlWebów (prawie wszystkie mające jakąkolwiek wartość dla wyszukiwarek) ma zabezpieczenie w postaci kodu z obrazka

Dodając fakt, że program nie posiada opcji różnicowania anchorów i opisów - jest więc bezużyteczny i przyniesie więcej szkód niż pożytku.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Dodając fakt, że program nie posiada opcji różnicowania anchorów i opisów - jest więc bezużyteczny i przyniesie więcej szkód niż pożytku.

czemu? ja dodałem swoją stronkę do czterystu katalogów (ręcznie) z takim samym anchorem i opisem i jakoś działa :D (notatki w operce się przydają)

pozycjonuję stronkę ze stopki. (prawie) zawszę daję tytuł: 'programowanie asembler algorytmy'. wpisz sobie w gogle poszczególne słowa. ps. stronkę przestałem dodawać do katalogów z miesiąc dwa temu.

hmm, naprawdę te słowa są bardzo łatwe do wypozycjonowania? (tak się tylko pytam, pozycjonowanie nie jest moim 'konikiem').

za ta kase to ja se informatyka na ćwierć etatu zatrudnie :-)

a tak powaznie... to nie wierze ze nie znalezliscie by zastosowania dla takiego programu ;)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności