Skocz do zawartości

Ban w AdSense

niems

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Google robi co chce i kiedy chce, z jakiego tylko powodu chce. Źródłem informacji niech będzie moje własne doświadczenie. Dyskusja na temat tego, co "może" Google jest bezcelowa, bo może wszystko. Czy zbanuje stronę za to, czy za tamto nie można z tym nic zrobić.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Ale my wiemy, że mogą zrobić wszystko. Pytanie czy zdarza się, że przypadkiem wchodzi ktoś z gogle i nie podoba mu się jakość wizualna, mało treści, za blisko siebie reklamy czy coś i ban!

Poza tym, czy reklamy, które są za blisko siebie mogą być uznane jako powodujące nieprawidłowe kliknięcia?

A czy ta dyskusja ma sens? Sam możesz sobie odpowiedzieć na swoje pytania. Podczas zastanawiania się nad odpowiedzią pamiętaj tylko o jednym: tak, banują za co tylko chcą. Przykładów nikt Ci nie poda. Wiem że chciałbyś uzyskać jakąś odpowiedź twierdzącą ale tak się niestety nie stanie. Bawiąc się w AS musisz mieć to na uwadze.

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności