Skocz do zawartości

Zarabianie na pozycjonowaniu jako sposob na zycie

ebazastron

Rekomendowane odpowiedzi

Za kilkanaście / kilkadziesiąt lat będziecie mieli wszczepione chipy w tyłek które bedą automatycznie przekazywać w każdym uprawnionym miejscu opłaty za Was, otwierać bramki/granice i tak dalej i tak dalej a przeźroczysty kawałek plastiku będący komórką będzie Was informował, że właśnie 20 metrów za rogiem organizowana jest wyprzedaż barchanów w rozmiarze tyłka Waszych żon a 100 m dalej w zaułku stoi panienka którą 2 lata temu pukaliście po pijaku .

Oczywiście wszelkie informacje o Was będą zebrane zgodnie z polityka prywatności w obliczu narastającego zagrożenia światowym terroryzmem ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To fakt. Czytałem kiedyś wywiad z kolesiem ze służb, który mówił, że od początku lat 90-tych w Stanach monitorowane są rozmowy telefoniczne, sms na różne frazy/słowa. Wystarczy użyć w rozmowie czy sms-ie, aby nasza korespondencja trafiła na biurko jakiegoś kolesia ze służb, który ją dokładnie sprawdzi. Teraz pewnie także emaile, serwisy społecznościowe, komunikatory jest tego trochę. Nic nie umknie uwadze

To fakt. Czytałem kiedyś wywiad z kolesiem ze służb, który mówił, że od początku lat 90-tych w Stanach monitorowane są rozmowy telefoniczne, sms na różne frazy/słowa. Wystarczy użyć w rozmowie czy sms-ie, aby nasza korespondencja trafiła na biurko jakiegoś kolesia ze służb, który ją dokładnie sprawdzi. Teraz pewnie także emaile, serwisy społecznościowe, komunikatory jest tego trochę. Nic nie umknie uwadze

Co jest robione i tak sie nie dowiemy :)

plotka pcha plotke ktora pcha kolejne doniesienia :)

gdy dzis sie dowiadujemy o czyms to okazuje sie ze to juz dziala od lat:P zawsze do tylu ze wszystkim jest spoleczenstwo ;)

p.s arctic cat? :D pozdrawiam

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Zainteresował mnie ten temat, szczególnie że ostatnio właśnie się zastanawiam, w czym się chcę specjalizować. Jestem na 4 roku studiów (informatyka na dobrej uczelni), pracowałem jakiś czas w SEO i spodobało mi się bardziej niż programowanie, dlatego jestem teraz nieco "rozdarty" :). Ale tak jak już ktoś napisał, na samym pozycjonowaniu może być ciężko (szczególnie na starcie), ale można poszerzyć nieco działanie o wszystkie około-pozycjonerskie usługi, czyli AdWordsy, tworzenie stron zapleczowych, softu na potrzeby SEO, prowadzenie własnych stron pod AdSense i PP i wtedy powinno być dużo lepiej :)

No no...nieźle.

Skończyć informatykę na dobrej uczelni i zająć się spamowaniem w serpach, które pewne już nie jest,

AdSense, które pewne już nie jest, bo Google chociażby lubi dawać bany na konto ot tak,

PP, które w zależności od sposobu promocji, jeśli SEO, to pewne już nie jest, jeśli PPC, to drogie.

Jest masa sposobów promocji strony, ale jeśli ktoś jest zapatrzony w seo, to ciężko mu będzie znaleźć "okazje", których w necie jest pełno.

Narzekacze już by pewnie zwątpili, a ja wam powiem...otwórzcie lepiej zakład fryzjerski i lepiej będziecie żyli, niż seo i chociażby tego całego pierd@#%@nia w sieci, które niektórzy nazywają pięknie "startupami" :)

Jestem na 4 roku studiów (informatyka na dobrej uczelni),

rozczaruje cie, w polsce nie ma dobrych uczelni. nawet te "prestizowe" na swiecie uznane sa za mizerne. ale na pocieszenie dodam, ze moze nie studiujesz na jednej ze 150 najgorszych szkol swiata (kiedys przegladalem ranking uniwerkow swiatowych i wiekszosc tych z ostatnich miejsc to byla polska ;)

pozycjonowanie - interwencja

No no...nieźle.

Skończyć informatykę na dobrej uczelni i zająć się spamowaniem w serpach, które pewne już nie jest,

No właśnie dlatego mam wątpliwości, czy jednak nie skupić się tylko na informatyce, ale tak jak powiedziałem, programowanie nie sprawia mi tyle przyjemności co SEO i pozycjonowanie :)

rozczaruje cie, w polsce nie ma dobrych uczelni. nawet te "prestizowe" na swiecie uznane sa za mizerne. ale na pocieszenie dodam, ze moze nie studiujesz na jednej ze 150 najgorszych szkol swiata (kiedys przegladalem ranking uniwerkow swiatowych i wiekszosc tych z ostatnich miejsc to byla polska ;)

Co tu kryć, chodzi o PWr :P Chyba nie należy do tej 150tki :P

Problemem dla osób początkujących na pewno są koszty. Jeśli wykupisz serwery, domeny, narzędzia, licencje i jeszcze opłacisz tekściarzy, wtedy to "czekanie aż sami Ciebie znajdą" będzie bardzo kosztowne. Pozycjonowanie to biznes jak każdy inny, trzeba sobie radzić.

Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności