Skocz do zawartości

Darmowe moderowane Precle z PR5 i PR4

MaciejT

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam wszystkich do dodawania artykułów do nowego precla :

1. mazurskieopr.pl - domena z dropped.pl, obecnie posiada PR5

2. 16ton.pl - domena z dropped.pl, obecnie posiada PR4

strona będzie stale rozwijana i stopniowo linkowana z mocnych polskich katalogów, dodane artykuły będą mocno moderowane aby jakość strony i tekstów była utrzymywana na wysokim poziomie

szczegóły dotyczące artykułu na stronach :mazurskieopr.pl oraz 16ton.pl

najważniejsze to 2000 znaków, unikalna i merytoryczna treść, jeden link w tekście

gdyby były potrzebne jeszcze jakieś dodatkowe kategorie piszcie w tym temacie albo PW

Zapraszam do dodawania artykułów do mocnych precli - tylko unikalne i merytorycznie wartościowe artykuły mazurskieopr.pl - z PR 5 | 16ton.pl - z PR 4 | kurdesz.com.pl - z PR 3 - Dodawanie artykułów już niedługo przestanie być darmowe !

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Z tego co zauważyłem, to kod zaproszenia figuruje na stronach :) Pozdrawiam serdecznie :)

Zmieniamy noclegi Ustka na lepsze dokładając wszelkich starań, aby noclegi nad morzem spełniały wszelkie oczekiwania korzystających z nich gości. Wrażenia zaś przedstawiamy w fotograficznych eksploracjach na przyjaznym forum.

widze, ze linkowanie do stron sprzedających Viagre jest u Ciebie OK

https://www.mazurskieopr.pl/zdrowie/co-kazdy-mezczyzna-powinien-robic-aby-nie-przytyc.html

Jestem otwarty na propozycję pracy/współpracy przy SEO/SEM/PPC. // szkolenie psów oferta na mojej stronie: https://doberman.wroclaw.pl/

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności