Skocz do zawartości

[Szukam] Sponsora/Wspólnika

Luk@s

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich czytających serdecznie.

Postanowiłem stworzyć forum o grze League of Legends. Forów o tej grze nie jest sporo, jest tylko 1 duże, polskie które z łatwością można przegonić w pozycjonowaniu.

Od razu przejdę do rzeczy, czego oczekuję. A więc szukam osoby która zakupi hosting( hosting mogę kupić ja w ostateczności), wypozycjonuje strone, najlepiej w seopilot.

Co dostanie taka osoba w zamian? Hm, na pewno administratora na stronie, jakąś część pieniędzy z reklam googe( w przyszłości) i.... ogółem dostęp do wszystkiego, innymi słowy będzie mieć takie prawa jak ja. Teraz może trochu o mnie a potem o stronie. Nazywam się Łukasz G, mam kilkanaście lat, miałem już kilka stron, gdzie dziennie przebywało 100-160 ludzi online, obecnie te strony nie działają. Zapewniam, że forum nie znudzi mi się po tygodniu i na pewno starczy mi czas na prowadzenie go.

Hm, teraz cos o stronie. Obecny design wygląda tak;

Jakieś tam poprawki jeszcze wdrążam .

Jeśli chodzi o dokładniejszy "biznesplan" mogę go rozwinąć dla osób zainteresowanych, na koniec kontakt.

GG:42261232

Facebook: Łukasz Garlacz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności