Skocz do zawartości

Motywujące do pracy filmy

Marches

Rekomendowane odpowiedzi

Na mnie też motywująco działają audycje z radia Kontestacja, szczególnie rozmowy Kamila Cebulskiego z przedsiębiorcami, którzy opowiadają swoje historie rozwoju biznesu.

Polecam też podcasty z https://www.malawielkafirma.pl/. Co prawda to bardziej poradniki, ale też motywują do działania.

www.sagomedia.pl - usługi SEO copywritingu i wartościowe, merytoryczne artykuły

Osoby działające w marketingu bezpośrednim, wieszają sobie nad łóżkiem zdjęcia np. domu nad lazurowym wybrzeżem z basenem, lamborghini itp. Nie słyszałem aby ktoś doszedł do takich pieniędzy ale Ty może będziesz pierwszy. Spróbuj. :)

Najlepszym motywatorem do pracy jest rodzina, jeśli jej nie masz to ją sobie zbuduj.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Osoby działające w marketingu bezpośrednim, wieszają sobie nad łóżkiem zdjęcia np. domu nad lazurowym wybrzeżem z basenem, lamborghini itp.

Skuteczniejsze są motywację odwrotne, tzn. grubi powinni sobie wieszać nie zdjęcia jak mogą wyglądać jeśli będą ćwiczyć tylko jak będą wyglądać jeśli nie będą ;)

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

@Buncol

Przypomniały mi się czasy Pride FC :) Fajnie by było obejrzeć jakiś filmik na podobnej zasadzie z Nogueirą. A co do motywacji z takich klimatów, to przypomina mi się Cro Cop po którym w każdej walce widać było ogromną motywację, szczególnie podczas GP z 2006 roku.

Fajne filmiki, może je kiedyś obejrzę.

Moja motywacja? Termin płatności rat/rachunków/podatku/wypłat/ZUSu. Zdradzę Ci, że te terminy są stale te same i kompletnie nie zależne od moich dołów/BEDów/nostalgii/lenistwa/chorób/kaca/powodzi/(wstaw co chcesz).

Nie spotkałem jeszcze laski która by mnie nakręcała do pracy lepiej niż powyższe czynniki.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności