Skocz do zawartości

Tytuły w katalogach i treści zaplecza

grosiek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

próbuję sił w pozycjonowaniu. Mam dwa pytania:

Czy w katalogach mogę używać niezliczonej ilości różnych tytułów stron? Czy ukierunkować się na 3-4 i na nie pisać do katalogów?

Kwestia treści zaplecza, jakiego ukierunkowania mają to być artykuły? Takie reklamowe, opisowe, czy może mogę pisać jako podmiot, który staram się pozycjonować?

Jeśli poszukujesz części dla rolnictwa to zapraszam na tę stronę

1. W części katalogów tytuł jest anchorem więc ten element już wyznacza jakie mają być tytuły.

2. Bez różnicy, jeśli będzie dla ludzi - dodasz go do dobrych katalogów == więcej mocy, do tego nie ryzykujesz banem i dodatkowo może zarobić.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

@Czy w katalogach mogę używać niezliczonej ilości różnych tytułów stron?

Tak możesz używać dowolnej "ilości różnych tytułów stron?";

@Czy ukierunkować się na 3-4 i na nie pisać do katalogów?

Jeśli pozycjonujesz na określone keywords to jak najbardziej. Jeśli dodaje po to by dodać to j/w;

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Staraj się nie umieszczać kilku linków do strony głównej z jednego artykułu. Lepiej z precla linkować np. stronę główną i 2 podstrony, albo stronę główną, podstronę i inną zapleczówkę. Opcji jest wiele, polecam testować.

Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności