Skocz do zawartości

Gdzie się podziały darmowe katalogi?

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mogę wam pokazać darmowy katalog jak wygląda kolejka po tygodniu niemoderowania - drobne 2-2,5kilo wpisów do moderacji ... delete from nazwa_tablicy pomaga bo rzadko co się nadaje do moderacji ...

Raczej wszystkie darmowe ktore mam staną sie płatne nawet za 50 groszy ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Raczej wszystkie darmowe ktore mam staną sie płatne nawet za 50 groszy ...

szkoda darmowca oj szkoda :D

Ano bo do reszty dostęp zablokowany :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Matthew spam ograniczy u Ciebie a skumuluje się w darmówkach:) Jak to przecież "wielcy specjalYści" mają płacić komuś za dodanie wpisu. Jakby nie zauważyli, że "internet jest coraz mniej darmowy" bo pieniądz to pieniądz i nie ważne skąd brany, ważne by był.

Potrzebujesz linków? Pisz!

skumuluje się w darmówkach:)

zależy do czego one służą

I zawsze te kilka groszy jest w kieszeni. Przynajmniej na odnowienie domeny wystarczy.

ja się pytam gdzie jest ten zarobek -> poza tym więcej z tym pierniczenia niż to warto a podstawowa zaleta darmówki jest taka, że mogę wywalić/przyjąć co chcę beż konieczności tłumaczenia się komukolwiek :)

ja właśnie zdjąłem opłaty z kliku katów bo będą w niedługim czasie bardzo potrzebne :)

że mogę wywalić/przyjąć co chcę beż konieczności tłumaczenia się komukolwiek :)

W płatnym też ... to nie problem wywalić jak leci :D

W płatnym też ... to nie problem wywalić jak leci

właśnie nie bardzo :) za 2.46 są tacy upierdliwcy jak końska głodna mucha, co piszą 400 maili z "zapytaniem", i potem tracisz na takiego z godzinę zamiast zrobić coś pożytecznego :D a spam tak naprawdę podobny :)

wolę zwykły handel wymienny, on mi treść ja mu link :) -> nie ma treści to nie ma linku :P

Zgadzam się tutaj z TheMatthew173. Ja ostatnio zrobiłem dodawanie na darmowe kody, ludzie piszą na mail dostają, a później okazuje się, że i tak walą powielone opisy, także widać tutaj brak jakiegokolwiek szacunku zarówno do mnie jak i po części do samego siebie. Coś mi się tak wydaje, że część ludzi chyba nie potrafi uszanować cudzej własności.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Może warto napisać jakoś wyraźnie dużymi literami, nie w regulaminie ale na samej stronie formularza np. pod polem na opis informację, że wklejanie powielanych opisów kompletnie nic nie daje, a jest wręcz szkodliwe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności