Skocz do zawartości

Gdzie się podziały darmowe katalogi?

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

Może warto napisać jakoś wyraźnie dużymi literami, nie w regulaminie ale na samej stronie formularza np. pod polem na opis informację, że wklejanie powielanych opisów kompletnie nic nie daje, a jest wręcz szkodliwe?

automaty i tak tego nie czytają :)

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

[...]

Tak masz rację, że automaty tego nie czytają - ale w momencie jak jest to + dobra captcha, to moim zdaniem efektem powinna być mniejsza liczba powielonych opisów.

[...]

Tak masz rację, że automaty tego nie czytają - ale w momencie jak jest to + dobra captcha, to moim zdaniem efektem powinna być mniejsza liczba powielonych opisów.

Prawda, polecam icaptcha, jeśli chodzi o spam opisy to użytkownicy się uczą, ja nie wyrzucam "złego opisu" od razu jak ktoś wykupił płatny wpis, ślę maila z instrukcją m.in. właśnie, iż powielony opis szkodzi daje x dni na przesłanie nowego opisu a jak nie prześle dopiero wyrzucam, 80% użytkowników poprawia opis i nagle robi się unikalny ;) Działa to tak że potem pamięta i albo wróci i doda unikalny opis albo nie wróci wcale i nie doda spamu.

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

ja stosuję 'system drugiej szans' - w odpowiedzi na maila o odrzuceniu wpisu, zgłaszający może odpisać że chce skorzystać. Wtedy odsyłam darmowy kod na ponowne zgłoszenie.

A to również dodatkowo stosuję ;) czasem ktoś potrafi się odezwać nawet po kilkunastu dniach od usunięcia, więc jak udowodni że kod zakupił to przesyłam nowy.

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności