Skocz do zawartości

Piramidy linków na allegro

grosiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Filtr od Google

Żeby nie było nie sprzedaje nic na allegro, ale masterV robiłeś testy jakieś że tak rzucasz filtrami? Jeśli przyjąć twój tok myślenia to można takie piramidy kupować na strony konkurencyjne i można żafiltrować cały top :D Litości, oferujesz pozycjonowanie a takie dyrdymały głosisz...

Filtr od Google

Żeby nie było nie sprzedaje nic na allegro, ale masterV robiłeś testy jakieś że tak rzucasz filtrami?

Osobiście dostałem filtr za linki z takiej piramidy. To było jakieś 2 lata temu. W tydzień po dodaniu linków, strona najpierw obniżyła pozycje średnio 10 -20 pozycji a po miesiącu całkiem poleciała powyżej 100 . Do tej pory nie jestem w stanie jej odzyskać.

Różnice miedzy piramidami linków są ogromne. Nie twierdze że wszystkie oferty na Allegro są złe i niebezpieczne. Jeśli ktoś wie co robi to powinno być OK :-)

Sredcznie Budowlane Zapraszam  Narzedziak24.pl

Filtr od Google

można żafiltrować cały top :D Litości, oferujesz pozycjonowanie a takie dyrdymały głosisz...

W którym miejscu napisałem, że można zaflirtować cały TOP. Co za pier..nie . Dodajesz do mojej wypowiedzi różne swoje domysły a potem się z nich naśmiewasz.

To było jakieś 2 lata temu.

:D czy ty przynajmniej wiesz ile razy się zmienił algo od tego czasu? Po 2 gie masz pewność że 2 lata temu to piramidy spowodowali filtr i czy w ogóle to był filtr?

Zmiany w algrytmie są cały czas - piszę o dużych, które są też zauważalne na forum. Przed wypadnięciem strona miała stabilne pozycje od ponad roku.

Takie bajki o filtrach z piramid za 29,99 możesz opowiadać potencjalnym klientom, ale mi przecież. Jakieś przemyślenia z przed 2 lat w SEO to cala epoka :D

Na pewno nie da się zafiltrować taką piramidą nic poza umysłem. Koniec kropka.

To było jakieś 2 lata temu. W tydzień po dodaniu linków, strona najpierw obniżyła pozycje średnio 10 -20 pozycji a po miesiącu całkiem poleciała powyżej 100 . Do tej pory nie jestem w stanie jej odzyskać.

Przez 2 lata z filtra można wyjść co najmniej kilka razy. Tobie do tej pory się nie udało, to zły PR dla Twojej działalności. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

To było jakieś 2 lata temu. W tydzień po dodaniu linków, strona najpierw obniżyła pozycje średnio 10 -20 pozycji a po miesiącu całkiem poleciała powyżej 100 . Do tej pory nie jestem w stanie jej odzyskać.

Przez 2 lata z filtra można wyjść co najmniej kilka razy. Tobie do tej pory się nie udało, to zły PR dla Twojej działalności. :)

Dla mnie prostsze i szybsze było inne rozwiązanie :-).

@SzlafRock Googlarz powiedział, że w przypadku bardzo słabych stron posiadających linki z programów partnerskich strona może nigdy nie wyjść z filtra, gdyż kara będzie cyklicznie odnawiana dopóki właściciel nie zmieni tresći i nie zgłosi do ponownego rozptrzenia.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności