Skocz do zawartości

Piramidy linków na allegro

grosiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@SzlafRock Googlarz powiedział, że w przypadku bardzo słabych stron posiadających linki z programów partnerskich strona może nigdy nie wyjść z filtra, gdyż kara będzie cyklicznie odnawiana dopóki właściciel nie zmieni tresći i nie zgłosi do ponownego rozptrzenia.

Z każdego filtra można wyjść wcześniej niż 2 lata.

Ostatnio miałem doczynienia z banem, niecały miesiąc.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Tu nie tak wszytko proste, filtry na przykład na stronach finansowych, typowych pod PP są czasami nie do przejęcia w tej samej tematyce na tym samym whois. Można zmienić whois postawić tam coś innego zgłosić do ponownego rozpatrzenia jako nowy nabywca domeny, ale ja osobiście nie lubie pisać listy do guglarzy :D

"Ty wierzysz w to co on pisze?"

Nie biorę wszystkiego dosłownie, ale faktem jest, że kilka stron z m2m mam w filtrze już 3 rok

Druga sprawa, od pół roku seo się zmieniło tylko w kwestii dezinformacji, a co do linków to nadal są podstawowym parametrem oceny strony i tu się nic nie zminiło od 10 lat

Ad posta masterV to czy wiesz na czym polega piramida? Na tym, że do swojej strony dostajesz tylko kilka mocnych linków, a reszta walona jest na strony czwarto i trzeciorzędne, czyli nie mogłeś dostać filtra za piramidkę

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności