Skocz do zawartości

investray megaspamer

Laki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

qr*a krew mnie zaleje ... czy tak trudno zakumac ze niemiecki albo angielski czy eskimoski katalog nie sluzy do wpieprzania polskich za*******h smamem stron ... jakies qr*a inesraje i inne po***y stracily reszte rozsadku .... to juz jest nie do wytrzymania chyba kipne na zawal ... qr*a mac 2 godziny pracy niec nie wnoszacej jedynie wypierdalanie zajebanego spamu ...qr*a mac .... jakis zlamac naklikal mi "broken links" 1325 ... ja sie zabije i jeszcze ten debil ebook.lostsite.pl jakies swoje zbooki mi wpieprza ... po jaka cholere qr*a mac

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Juz prawie 6.00 ... z pracy wrocilem o 2.oo i walcze z debilami e-bokami i investrayspamerami

i.jpg

Shivan .... jak nie przestaniesz to Cie zastzrele z karabinu .... czy Ty nie kumasz ze wpis w katalogu hiszpanskim GOOWNO Ci da i w dodatku po polsku ... zobacz obrazek to moze zakumasz .... mam Cie dosc i popamietasz mnie .... juz mi przeklenstw brakuje ... chlopie opaietaj sie .... policz do 10 i moze pomoze teraz to przegioles ;)

6.40 ... jestem zmeczony i mam dosc a tu nastepna niespodzianka ...

PAN od investraja sprzedaje w sklepie internetowym WYSZUKIWARKE no qr*a czy TY jestes zdrowy ????

... goraco polecam Ci terapie antyspamowa i juz sam nie wiem co .... ludzie pmozcie mi bo nie daje rady ;)

next :i2.jpg

ile chcesz za ta wyszukiwarke bo nawet tam nie wpadlem zeby looknac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności