Skocz do zawartości

OmniaAdd pomoc techniczna

SEOOWIEC

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wiele jest w internecie opinii na temat omniadd jedni zachwalają drudzy krytykują, ja chciałem się podzielić doświadczeniami zaraz po zakupie. Niestety nie dane mi było przetestować sam program ponieważ są problemy z instalacją, a próby kontaktu z twórcy nie przynoszą rezultatów. Na stronie omniaword zakładka kontakt jest pusta na forum nikt nie odpowiada, na maila ze strony omni system także jestem ignorowany.

Tak więc informacja dla przyszłych klientów omniadd którzy nie są biegli technicznie przy występowaniu rożnych problemów, pod względem obsługi i kontaktu z klientem publiker wypada o niebo lepiej, pomoc przy problemach jak i kontakt ze strony twórców publikera jest szybka a jeżeli chodzi o omniadd puki co jestem zupełnie ignorowany.

• 7 miesięcy temu...

ponieważ jestem posiadaczem legalnego OmniAdd i autor nie jest w stanie pomóc mi gdyz jak to napisał :

Wsparcie techniczne dla tego produktu zostało już dawno temu wycofane a przenoszenie licencji jest realizowane przez samego użytkownika na specjalnej stronie zgodnie z instrukcjami które są dostępne wraz z paczką instalacyjną danego produktu

Poszukuję takiej paczki instalacyjnej omniadd wersja jedna z pierwszych.

Liczę na dobrego PIOwca , który pomoże :tuptup:

przecież wszystkie paczki instalacyjne są dostępne z poziomu panelu OMNI więc w czym problem?

5t12bbn7s1az.jpg

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Dziękuję za linki, ale ja nie mam omniadd v5 . Mam starszą wersje , więc proszę nadal o linki.

Miałem konto na omni od 2009-2010, ale oboecnie dziwne, bo nie robiłem zakupów i konta już nie mam ;-(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności