Skocz do zawartości

Google dąży do wyrzucenia z serpów stron niegooglowskich?

Boyakki

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że to oznaka zbliżającego się końca tej szukajki. Coraz częściej trafiam na wyniki wyszukiwań gdzie wszystkie lub prawie wszystkie wyniki to google maps + google plus + youtube, do tego zwężenie wyników do 7 stron. Nic bym nie mówił gdyby to były porządne strony, zapełnione porządną treścią, ale szukam konkretnych informacji a trafiam na jakies google plusowskie mapy gdzie jedyna treścią jest wpisane słowo kluczowe i "pimpek" na mapie.

Nie mówie tego z rozżalenia bo z samego google'a mam ledwie 20% moich wszystkich zarobków (adsense+grosze z pozycjonowania), ale z tego powodu, że kiedyś to była wyszukiwarka gdzie mogłem znaleźć jakieś informacje, a nie google spam lub 7 wyników z tej samej domeny.

Sprzątanie po zgonach https://sprzataniepozgonach.pl/

Dezynfekcja i dezynsekcja https://www.isotech-pestcontrol.pl/
Ptaszyniec kurzy https://zwalczanie-ptaszynca.pl/

Wszyscy to widzą że w wynikach jedno wielkie gó**o... Ale ludzie z Google swoje - Wyniki są najlepsze w historii... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Nawet jak powstanie alternatywa dla Google to i tak zawsze ktos bedzie niżej a ktoś wyżej :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

No miszczu nie wpadłbym na to :D

Bo było wpaść na to , że tak czy inaczej będą zawsze "kwasy" ;)

(Pawlak i Kargul będą wiecznie żywi) :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ale ludzie z Google swoje - Wyniki są najlepsze w historii... :D

Heh, to nic tylko życzyć powodzenia google za wspaniałe serpy. Prowadzę serwis muzyczny i sprawdzałem ostatnio wyniki, np. chciałbym poczytać recenzje o danym nowym wydaniu muzycznym - wpisując artystę - utwór dodatkowo label, bo tak jest najprościej i co widzę? Pierwsze wyniki okupują molochy: youtube, mixcloud, soundcloud, a później same warezy oferujące tylko i wyłącznie linki do downnloadu, zero opisu itd. Żenada ... i powiedzcie mi po jakiego grzyba się męczyć. Monopol trwa.

Ale ludzie z Google swoje - Wyniki są najlepsze w historii... :D

Heh, to nic tylko życzyć powodzenia google za wspaniałe serpy. Prowadzę serwis muzyczny i sprawdzałem ostatnio wyniki, np. chciałbym poczytać recenzje o danym nowym wydaniu muzycznym - wpisując artystę - utwór dodatkowo label, bo tak jest najprościej i co widzę? Pierwsze wyniki okupują molochy: youtube, mixcloud, soundcloud, a później same warezy oferujące tylko i wyłącznie linki do downnloadu, zero opisu itd. Żenada ... i powiedzcie mi po jakiego grzyba się męczyć. Monopol trwa.

głupszej logiki myślenia nie można sobie wyobrazić .

Co ty myslisz,że robot Google jest w stanie sprawdzić czy strona jest warezem lub jaka jest wartosc merytoryczna danego tekstu ? Filmiki youtube zawsze są wysoko,a to z tego względu,ze zwyczajnie ludzie do nich linkują.. Mało tego po wprowadzeniu funkcji zarabiaj ludzie nawet starają się pozyycjonowac swoje kanały, i stad się biora wysokie pozycje poszczególnych filmików

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności