Skocz do zawartości

[zlece] Stworzenie CMS'a !

investime

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie !

Na chwile obecną poszukuję programisty, który swoim doświadczeniem i umiejętnościami potrafił będzie stworzyć odpowiedni system zarządzający stroną, czyli CMS. Wspólnie z moim wspólnikiem tworzymy specyficzny i unikalny projekt. Oczywiście specyfikację projektu przekaże po skontaktowaniu się z moją osobą.

Zależy mi aby dany programista miał już stworzony przez siebie rozbudowany autorski CMS, który będzie w stanie zmodyfikować na potrzeby mojego serwisu. Sprawa wygląda w ten sposób, że serwis jest dość specyficzny i skomplikowany dlatego ważne jest aby zainteresowana osoba posiadała już stworzony przez siebie rozbudowany CMS, który zmodyfikuję na moje potrzeby. Piszę o tym dlatego iż, wiem że stworzenie od podstaw całego systemu to koszt rzędu kilkudziesięciu tysięcy - na co niestety mnie nie stać.

Poszukuję osób, które dysponują czasem i chęciami do współpracy na ściśle określonych warunkach.

To co mogę zaoferować w zamian to 600 PLN + Reklama na serwisie.

Powtarzam, mogę zaoferować wyłącznie 600 PLN.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt tylko i wyłącznie E-mail: zeekgroup@gmail.com

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności