Skocz do zawartości

SureCPM - Reklamy CPM

Kapitan Seo

Rekomendowane odpowiedzi

Nie będzie pierwszym, który zignoruje wszelkie próby usilnego zdobycia reflinków :) Rzeczywiście, to się robi męczące - jeżeli nie dostaliście wypłaty, po prostu nie piszcie tutaj o tego typu systemach.

Strona internetowa SureCPM to jakieś kpiny. Wątpię, żeby prowadziła to jakakolwiek firma. Jeżeli czemuś miałbym zaufać to na pewno nie czemuś podanemu w takim opakowaniu :P

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Ja właśnie sobie testuję SureCPM. Jak narazie jedynym problemem są pady ich serwera kilka razy dziennie, poza tym brak jakichś pop-upów, przekierowań czy komunikatów typu "czy aby na pewno jesteś aż do tego stopnia zdesperowanym desperatem, że chcesz opuścić tę stronę?". Co do zliczania wyświetleń to nie wiem czy zlicza wszystkie, ale na pewno więcej niż CPMLeader. Przekroczyłem już próg wypłaty, jest napisane że wypłacają co tydzień, więc daję systemowi tydzień czasu, jeśli wypłata przywędruje na moje konto, wrzucę tutaj dowód.

Gdzieś od dwóch dni SureCPM u mnie w ogóle nie działa. Albo serwer im padł, albo zwinęli biznes. Czekam do niedzieli, jeśli nic się nie zmieni, a na moim PayPalu nie wyląduje kasa za wyświetlenia, usuwam reklamy tego systemu z moich stron.

Zarejestowałem się bo mam parę informacji do kociołka.

Na wstępie chciałem poprzeć usera : bolesna_prawda zanim dodacie jakieś śmieci dowiedzcie się więcej na temat serwisu chyba że chcecie ewentualnie blokadę od googla

Na samym początku istnienia strony jak by się zajrzało do faq to już w 1 punkcie widać było widniejący adres "cpm.biz" (chyba strona wam znana no nie ?)

A druga sprawa to czas ładowania reklam ... długi no nie ? ale nikogo z was jeszcze nie zaciekawiło czemu do tego stopnia aby odpalić źródło strony ... mógłbym poczekać aż ktoś to odkryje sam (albo ci co już odkryli podzielą się) ale powiem od razu kod waszego cudownego bannera ładuje około 20 innych (o ile nie więcej nie pamiętam już, a serwis nie działa aktualnie)

więc dodanie np. 5 kodów da nam ładną sumę 100+ bannerów ładowanych na każde odświerzenie strony.

I jak również ten urzytkownik powiedział w innym temacie wszystkie te rewelacyjne systemy cpm biorą reklamy z innych sieci ... nie prościej zapisać się do źródła jeśli macie poważną stronę ? zresztą przy normalnym ruchu dużo więcej wyciągniecie z reklam cpc lub cpd (chyba że wasz ruch jest generowany sztucznie to bawcie się dalej w takie systemy może jeden na 100 wam wypłaci)

No to właściwie chyba wszystko się wyjaśniło. Że też ja wcześniej do kodu nie zajrzałem. Nauczka na przyszłość ;)

Kochane SureCPM, uroczyście Ci oświadczam, wal się Ty i te cholerne pięć dolców które niby mi nabiło, kończę z Tobą romans!

• 6 miesięcy temu...

W Netsales jest program Netsales CPM a stawka max to 6zł za 1000 wyświetleń (przeciętny portal uzyskuje stawkę 1zł - 3zł za 1000 wyświetleń). W Netsales pojawiają się również inne reklamy CPM jak avans 1.50zł za 1000 wyświetleń. ref Link dla zainteresowanych: www.netsales.pl

nie ładnie jest reklamować konkurencje

zostawiam żeby sensu wątku nie tracić

Niby w którym miejscu Netsales oferuje reklamy CPM? Pokaż mi proszę, bo nie widzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności