Skocz do zawartości

[Współpraca] Zapłacę 1000 zł za stworzenie systemu CMS !

inwesgroup

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry wszystkim !

Postanowiłem napisać ten temat z jednego prostego powodu. Jak sama nazwa tematu wskazuję poszukuję Programisty, który będzie w stanie dla mojej osoby stworzyć odpowiedni system zarządzający serwisem czyli tzw. CMS. Wraz z moim wspólnikiem chcemy ruszyć z całkowicie nowym projektem. Mamy już stworzoną szatę graficzną wraz z pod stronami.

Szczegółową specyfikację serwisu prześlę pocztą e-mail każdej zainteresowanej osobie po skontaktowaniu się ze mną. Serwis z pewnością jest innowacyjny i unikalny. Projekt jest dość specyficzny, ale uważam, że nie jest aż tak bardzo skomplikowany mimo, że do bardzo prostych nie należy. Uważam, że dobrym rozwiązaniem będzie, jeżeli dana osoba będzie już posiadała w swoim dorobku swój własny rozbudowany system CMS, który będzie w stanie zmodyfikować i przekształcić odpowiednio na potrzeby mojego serwisu, zaoszczędzając przy tym trochę czasu, zważywszy na to, że takie systemy budowane od podstaw to koszt kilkudziesięciu tysięcy złotych na co po prostu mnie nie stać. Szukam zarówno osób młodych, utalentowanych jak i z doświadczeniem i z czasem, którzy będą zainteresowani współpracą z moją osobą.

W zamian jestem w stanie zagwarantować kwotę: 1000 PLN z możliwością lekkiej negocjacji + Reklamę na serwisie.

Oczywiście zdaję sobie sprawę, że takie systemy kosztują znacznie, znacznie drożej, i nie każda osoba będzie zainteresowana takim wynagrodzeniem jednak postanowiłem poszukać osób, które będą zainteresowane współpracą ze mną na ściśle określonych warunkach opisanych powyżej.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt tylko E-mail: inwesgroup@gmail.com

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności