Skocz do zawartości

katalog tematyczny - dziecięcy na seokatalogu

arksi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

katalog www.dladziecka.net na seokatalogu - spis tematyczny - nie przyjmę innych stron!

Zapraszam do spisu stron na temat dzieci, przeznaczonych dla dziecka, lub ewentualnie związanych z rodzicielstwem.

Na tej domenie miałem kiedyś katalog mini - niestety został zaspamowany dodawarkami. Ne dopuszczę do tego ponownie dlatego wpisy będą płatne. Jestem w trakcie przygotowań do modułu płatności.

Dlatego zaproszenie jest trochę na wyrost, ponieważ nie uruchomiłem pełnego dodawania stron, ale dla użytkowników PIO podaję kody:

wpis zwykły:

DD147590Z

DD584002Z

DD496729Z

DD994827Z

DD993365Z

wpis silver:

DD746291S

DD784621S

Jak będzie zainteresowanie, to w momencie uruchomienia płatności dorzucę ich więcej :).

Moja gorąca prośba do znających temat. Namęczyłem się z tym katalogiem i chciałbym aby wyglądał dobrze. Był przyjazny ludziom i oczywiście spełniał rolę SEO /był przyjazny wyszukiwarkom/. Bardzo proszę o ewentualne uwagi, CO POPRAWIĆ Postaram się jak najwięcej zrobić w ramach moich niestety bardzo małych umiejętności.

z góry dziękuję i zapraszam na chwilę obecną tylko parę osób /chcących wykorzystać kody/ do dodawania stron tematycznych.

Dodałem 3 strony do kategorii gry i zabawy, wszystkie z gier których dotyczy wpis są z przeznaczeniem wiekowym dla dzieci od 12 lag (wg. wytycznych PEGI), sądzę że spełniają regulamin stron tematycznych, jeśli gry i zabawy dla maluchów jak na obrazku to niestety nie. Opisy wykonałem pod kątem tematyki katalogu.

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

• 2 tygodnie później...

Witam ponownie,

Można już bezproblemowo dodawać stronki (tylko proszę zgodnie z regulaminem) uruchomiłem płatności. Można sugerować podkategorie (zachęcam do tego gorąco).

Zapraszam serdecznie.

...i oczywiście darmowe kody:

na wpis Zwykły:

DD12947Z

DD17926Z

na wpis Silver:

DD12784S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności