Skocz do zawartości

[kalog.pl] - Darmowy katalog stron

iMariush

Rekomendowane odpowiedzi

witam

kod otrzymałem - próbuje dodać stronę od 15 minut i juz sobie podziękowałem bo to strata czasu - kolego dopracuj ten katalog. Wpis ma 240 znaków a mi non stop wyskakuje ze za dużo znaków ???. Od wielu miesiecy żaden katalog nie napsuł mi tyle zdrowia i jeszcze zapłaciłem za wpis premium.

Przykro mi z tego powodu :( Opis pisałeś z "palca" czy wklejałeś w pole opisu strony? Pulsujący licznik koloru zielonego oznacza o ile został przekroczony limit znaków. To mogło z dezinformować...

Wyłączyłem edycję wpisu w HTML. Teraz już ten problem nie występuje. Tak, że nie zrażaj się i dodaj stronę ponownie. Ten kod, który podesłałem powinien działać - jak coś to pisz na PW podeśle kolejny.

Kody premium:

X83Y4353

X899597W

X98E2492

X4U77698

X2C26323

• 4 tygodnie później...

@iMariush

Dodaj proszę podkategorię „Katalogi stron”

Z góry dziękuję ;)

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

ehh czy tak ciężko napisać jaki kod się wykorzystuje? człowiek się naprodukuje na marne...

btw. wszystkie kody wykorzystane

Rejestracja Czasu Pracy i Kontrola Dostępu dla firm

Nowość na rynku oświetleniowym - żarówki pełnospektralne firmy Viva Lite

Rewelacyjna, klimatyczna restauracja w Katowicach

Mógłbyś to napisać po godzinie, ale po czterech dniach to oczywiste, że kodów nie ma :D

zawsze pozostaje jeszcze nadzieja.. ;)

czy to naprawdę takie trudne napisać, że jakiś kod się wykorzystuje? tego nigdy nie zrozumiem..

Rejestracja Czasu Pracy i Kontrola Dostępu dla firm

Nowość na rynku oświetleniowym - żarówki pełnospektralne firmy Viva Lite

Rewelacyjna, klimatyczna restauracja w Katowicach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności