Skocz do zawartości

AdminZone.pl - Forum dla administratorów i moderatorów

Mui+

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

AdminZone.pl jest skierowany na administratorów forów, blogów, portali a także ich moderatorów.

Całości dopełnia dział programowania.

Forum "zaczyna karierę" więc uwagi dotyczące małej ilości postów czy użytkowników są zbędne, każda strona miała swoje początki - jedna lepsze a inna... nie.

Aktualnie forum nabiera ruchu na phpBB3, albowiem przy tworzeniu miałem (dalej mam) obawy co do przetrwania jego, więc w razie gdyby nie spotkał się z chociaż minimalnym ruchem - nie będę miał wyrzutów o niepotrzebny zakup IPB.

Kontynuując temat IPB, postanowiłem sobie że jeżeli forum spotka mniejszy lub większy sukces, będzie konwersja.

Wygląd jest standardowy ze zmienionymi kolorami, miało być czysto, przejrzyście i szybko.

Całość jest prowadzona tylko z pasji i coraz większym zainteresowaniem moim na tą tematykę przez co nie ma i nie planuję dodawać żadnych reklam czy linków sponsorowanych.

Na pozdrowienie!

https://www.adminzone.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności