Mui+ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witajcie, AdminZone.pl jest skierowany na administratorów forów, blogów, portali a także ich moderatorów. Całości dopełnia dział programowania. Forum "zaczyna karierę" więc uwagi dotyczące małej ilości postów czy użytkowników są zbędne, każda strona miała swoje początki - jedna lepsze a inna... nie. Aktualnie forum nabiera ruchu na phpBB3, albowiem przy tworzeniu miałem (dalej mam) obawy co do przetrwania jego, więc w razie gdyby nie spotkał się z chociaż minimalnym ruchem - nie będę miał wyrzutów o niepotrzebny zakup IPB. Kontynuując temat IPB, postanowiłem sobie że jeżeli forum spotka mniejszy lub większy sukces, będzie konwersja. Wygląd jest standardowy ze zmienionymi kolorami, miało być czysto, przejrzyście i szybko. Całość jest prowadzona tylko z pasji i coraz większym zainteresowaniem moim na tą tematykę przez co nie ma i nie planuję dodawać żadnych reklam czy linków sponsorowanych. Na pozdrowienie! https://www.adminzone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianle Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 dobry pomysł z tym forum - powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.