Skocz do zawartości

Proste pytanie o adres

czarnya

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem swiezy w pozycjonowaniu, wiec prosze o wyrozumialosc :) Planuje stworzyc swojego bloga o modzie. Jaki adres bedzie lepszy do pozniejszego pozycjonowania?

www.blog.nazwastrony.pl

www.nazwastrony.pl

Czy dodanie przed adresem slowa "blog" pomoze mi pozniej w jakis sposob podciagnac strone w google przy frazie "blog o modzie" itp ?

Z gory dziekuje za okazna pomoc!

Chyba sie nie zrozumielismy. Albo ja zle tlumacze.

Mam domene. Chce na niej postawic bloga o modzie. Jesli blog bedzie mial adres www.blog.nazwastrony.pl czy to cos pomoze w pozycjonowaniu?

Czy Google pozniej uwzgledni to przy pojawianiu sie w wynikach wyszukiwania, gdy ktos wpisze "blog o modzie" ?

Też jestem zdania, że lepiej postawić tego bloga w domenie. łatwiej zapamiętać nazwę (bo jest krótsza), łatwiej wpisać (mniej literówek) i łatwiej linkować (niektórzy moderatorzy katów widząc subdomeny myślą spam).

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Też jestem za główną domeną, subdomenę sobie odpuść. Blackpress.pl dobrze prawi, większość właścicieli katalogów umożliwia tylko i wyłącznie katalogowanie głównych domen a to mocny argument dlaczego miałbyś użyć jednak domeny głównej a subdomeną nie zawracać sobie głowy.

Stawiaj bloga na głównej domenie, nie baw się w subdomeny, no chyba, że na domenie ma powstać coś innego czego uzupełnieniem będzie blog, wtedy pozostaje subdomena.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności