Skocz do zawartości

Kolejna podwyżka cen w AfterMarket/Dropped :)

JoomLAB

Rekomendowane odpowiedzi

ale wydanie kodu authinfo po wysłaniu im papierów pocztą polską to przesada
Ja bym to brał jednak za dobrą stronę, anie przesadę ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

ja mimo hurtownika to też właśnie zaczynam proces przenoszenia, policzyłem sobie i wyszła oszczędność duża :) czasami ceny w ovh są takie same jak w dropped z tym że możemy VAT odliczyć, czasem droższe, ale w przypadku DG również się bardziej opłaca.

ale uważam tak jak @grykom, że wysyłanie PP prośby o authinfo to przesada

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Może dojrzeją w ovh do tego, że można meilami scany słać jak w nazwie i home. Kiedyś na nazwę też psioczyłem, a teraz załatwia się to właśnie przez emaile.

Co do citynetwork.p to mam tam dwie domenki, nie jest to polska firma, u nas chyba tylko mają filie czy coś. Po rejestracji (kilka miesięcy temu) na osobę prywatnę, płatnika firmowego, to mi w whois dane firmowe poszły. Po emailu przyznali się do błędu, że dopiero u nas zaczynają i nie jest to dopięte. Załatwili ręcznie i dane poukrywało. Nie wiem jak jest teraz. :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

mnie też w ovh wkurza to wysyłanie papierów a już kilka razy musiałem. Generalnie, obsługi domen nie mają tam najlepszej - z dnsami często mam jakieś jaja jak na vps je przekierowuje. No ale ovh jest dobre jak sie ma DG także też mnie to tam trzyma.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności