Skocz do zawartości

Google zmienia algolytrm na emd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla użytkownika jakieś tam znaczenie ma, bo łatwiej zapamięta adres strony i może wróci na nią bezpośrednio lub komuś poleci. Jeżeli szukając szafy do pokoju znajdzie ją na www.kotysprzedamtaniozpsamirazem.pl, to jedyna szansa, że wróci na stronę jest wyszukiwarka i kliknięcie w link :D

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Co za bzdura kolejna, zaraz na blogu G. pojawi się "Podjęliśmy kolejny krok w celu pogorszenia wyników wyszukiwania i wyrzucenia kolejnych wartościowych stron"

Ale dlaczego karać: szafy.pl? :) Nie no, będą karać tylko te LOW QUALITY, pożyjemy, zobaczymy.

Znając google wątpię...

To nie ma nic wspólnego z quality - dla mnie to śmieszne, że im się wydaje, że jak wywalą strony firmowe to się wszyscy rzucą na adwords, ja już mam awersję do adwords i wszystkiego co Googlowe.

To akcja wymierzona w PiO. Co prawda zaczyna się od stanów, ale alianci zawsze knuli przeciw nam za oceanem.Poradzili sobie ze stronami Kojotka , obecnie TOP1 na pozycjonowanie, to teraz chcą sobie poradzić z PiO na słowo optymalizacja :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

a czy u nas to wprowadzili bo ja nic nie zauważyłem?

nie zauważyłeś ...

Tzn na razie na rynku amerykańskim ale niedługo pewnie i na innych będzie to samo.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja w polskich wynikach widzę (jak mi się wydaje zmiany emd.

W takim razie proponuję zrobić kolejną ścianę płaczu, wzór TU

Każdy będzie mógł sobie popłakać.

Panowie, trochę rozsądku.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności