Skocz do zawartości

Nowe kupony Adwords [bonus 250zł]

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.google.pl/intl/pl/adwords/coupons/terms.html - to na początek do przyswojenia

dwa - to jest to klasyczna oferta, gdzie musisz wydać najpierw 100 zł, a dopiero później (też pewnie w jakimś okreslonym czasie) zostanie przyznana wartość kuponu

• 2 tygodnie później...

Jak długo czeka się na dodanie bonusowych 250zł do konta od chwili jego zasilenia minimum 100zł ?

Są różne promocje. Zawsze czas oczekiwania jest w regulaminie danej promocji. Najdłużej czekałem 4 tyg. Ewentualnie można się skontaktować z osobami z Adwordsa jak czas oczekiwania wydaje nam się zbyt długi.

czyli zakładam konto, dodaje 100zł (wpłacam) i mam szanse na kupon /?

Prawidłowa kolejność: zakładasz konto, wpisujesz numer kuponu, wpłacasz 100 zł i czekasz na bonus

Sredcznie Budowlane Zapraszam  Narzedziak24.pl

Czyli najpierw musisz otrzymać kupon adwords od jakiejś agencji. Bardzo ważne jest spełnienie wymogów przydzielenia takiego kuponu, tzn. jedna z ważniejszych to to, że nigdy nie korzystałeś z takiego kuponu dla swojej firmy/strony.

• 1 miesiąc temu...

"tzn. jedna z ważniejszych to to, że nigdy nie korzystałeś z takiego kuponu dla swojej firmy/strony." bzdura! Dlaczego więc ciągle wysyłają te kupony do tych samych osób?

sorry ale to trochę bez sensu jest. Jak się raz ma wykupionego adwordsa, to później pod koniec roku, rok w rok te kupony przychodzą na te same dane.

Chcąc postępować zgodnie z tym regulaminem to następne przysyłane mi kody powineinem wyrzucać do kosza - jak dla mnie to bzdura ;P

Moja wypowiedź nie jest bzdurą... bzdurą jest to, że wysyłają kupony - tu masz rację.

Zakładasz konto, wpłacasz 100 zł, dodajesz kupon (może być to też na odwrót:)), a potem wydajesz te 100 zł aby kwota z kuponu zasiliła konto. Samo dodanie 100 zł na konto nie powoduje, że kupon zasila je kwotą 150 czy 250 zł - zależnie od promocji.

Też mam pytanie, czy jest jakiś okres w którym trzeba wydać te przysłowiowe 100zł? tydzień, miesiąc? czy po prostu wystarczy w nieograniczonym czasie wydać 100zł a google i tak da nam bonus 250zł?

Udało mi się dostać bonus od google, w moim przypadku była wpłata 100zł, następnie po wydaniu tej kwoty system sam dodał mi 250zł. Pamiętajcie że system doda kase dopiero jak wydamy wpłaconą stówę... p.s. jest możliwość odbioru FV za wpłacone pieniądze do google? Jakby nie patrzeć to zawsze jest koszt...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności