Skocz do zawartości

Koszt administracji kontem Adwords

Tom.H

Rekomendowane odpowiedzi

Najprostszym i zarazem najsprawiedliwszym systemem rozliczeniowym jest % od pozyskanego klienta (czyt. od sprzedaży).

Ustalcie jakąś promocję która będzie przykładowo możliwa tylko po podaniu jakiegoś kodu itp. którego uzyskać można tylko w przypadku kiedy trafi się na waszą firmę poprzez link z AdWords.

Możecie postawić dodatkową podstronę i do niej linkować.

• 4 tygodnie później...

Hej i jak sprawe rozwiazales?

ja mam podobny problem tylko prowadze sklep internetowy

maskra;/ automatyzacja jest niebezpieczna potrafi szarpac bardzo budzet, a slow kluczowych jest sporo nie ma zabawy :P jedno jest pewne odkad zajalem sie promocja firmy w adwards to przychody wzrosly i to nie malo :P, a ja od 4 mesiecy nie wiem ile sobie doliczyc do stawki:P oczywiscie zaleznej od miesiaca i ilosci wlozonej pracy - niby taka prosta sprawa, a tu masz babo placek

tyle sie sklada na ta wycene rzeczy ze juz mnie glowa boli od samego myslenia :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności