Skocz do zawartości

Novinet.pl - sieć CPM od Novem otwiera rejestracje

mental

Rekomendowane odpowiedzi

Nawiązując do ostatniej nagonki na sieci CPM, udostępniam Wam kawałek maila, którego właśnie dostałem od Novem.pl.

Myślę, że niektórych ta wiadomość ucieszy ;-)

Od dziś każdy Wydawca posiadający stronę internetową może zgłosić ją również do sieci Novinet. Aby zacząć zarabiać w modelu CPM wystarczy, że:

1. Zalogujesz się się do Panelu Wydawcy,

2. Klikniesz w przycisk 'Chcę dołączyć do sieci Novinet', który przekieruje Cię do panelu Novinet,

3. Pobierzesz kod FloorAd i rozpoczniesz emisje.

Po przyłączeniu do sieci Novinet możesz również zgłosić nowe strony, na których chcesz emitować reklamy. Zwiększ swoje zyski i dołącz do sieci Novinet!

Z kontekstu i baneru na stronie Novinet można wyczytać, że format reklamy to FloorAd (warstwa z reklamą, przylegająca do dolnej krawędzi), a gwarantowana stawka za 1000 wyświetleń to 0,22 PLN (pewnie można i więcej ;) - trzeba będzie poczekać na opinie użytkowników).

Osobiście nie testuje, także proszę nie pytać o spostrzeżenia, opinie etc. :)

Edit #1:

W związku z dużą ilością zapytań nt. wyglądu reklamy, załączam Wam screen poglądowy:

https://screener.tk/f/o/f/kVrJE.png

Edit #2:

https://novinet.pl/wydawcy/rejestracja/

ew. można zintegrować swoje konto poprzez Novem.pl

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A mógłbyś przesłać mi na PM link do strony z tą reklamą? Chce mniej więcej zorientować się, jakie są jej wymiary oraz jak działa :)

Ogólnie oferta nie byłaby zła, jeśli zlicza statsy dokładnie i nie zlicza 1 ip / 24h czy czegoś w tym stylu.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

U mnie reklamy już zaczęły się wyświetlać ;) Statystyk na razie nie ma, pewnie generowane są na koniec dnia.

Stawka 0,22 zł (netto?)/1000 wyświetleń nie jest jakaś piorunująca szczególnie, że jest to reklama na warstwie więc mam cichą nadzieje, że jednak stawki będą wyższe.

No nic, będę wyświetlał je przez kilka dni i zobaczę czy będą na tyle opłacalne aby pozostały na stałe ;)

Alternatywą są obecnie reklamy adkontekst na warstwie, które też dość ciekawie wyglądają :) (jeszcze nie miałem przyjemności ich testować, jednak i na nie przyjdzie kolej).

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Statystyk na razie nie ma, pewnie generowane są na koniec dnia.

Statystyki w czasie rzeczywistym - szczegółowe statystyki prowadzonych kampanii możesz na bieżąco obserwować w udostępnianym przez nas panelu.

Panowie, a gdzie tam na stronie novinet.pl jest napisane, że płacą za odsłony bannera (CPM) ?

@Qler przecież to wystarczy wejść na ich stronę i się pięć sekund rozejrzeć... wszystko masz podane pod nos

novinet.pl -> wydawcy -> formy reklamowe i dostajemy to:

https://www.novinet.pl/wydawcy/formy/

Lenia w dupska wyplenić...

W pierwszym poście załączyłem screena z reklamą, także można spokojnie zobaczyć jak ona wygląda :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności