Skocz do zawartości

Dodawarka do strony docelowej

strobet

Rekomendowane odpowiedzi

Nie polecę Ci nic konkretnie, tam gdzie sam jestem są to grupy zamknięte gdzie stawiane są jakieś wymagania wstępne. Ale wystarczy przecież zapytać 2 - 10 znajomych czy nie chcą wejść w "spółkę" i postawić po np. 10 - 30 domen pod jakieś skrypty.

Wymieniacie się danymi i już masz najlepszą z możliwych bazę do której dodajesz jakże sensowne wpisy(bo do priv baz nie lecą spamy, jak lecą to wiadomo co się dzieje z takim delikwentem ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

możesz coś polecić

Mam do zaoferowania 10 serwisów wielotematycznych opartych na platformie wp każdy inny IP, szablon itd... które czekają na wpisy < za darmo > tylko wpisy muszą spełniać nasze kryteria, więc jak jesteś zainteresowany zapraszam do dalszego kontaktu

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

strobet, jeśli masz swoje zaplecze, to po co to początkujące wątek pytanie? To co jest w publicznym dostępie to po jakimś czasie w g... się obraca, chyba że płatne, z restrykcjami itd. itp. A do własnego zaplecza, szczególnie na wp dodasz i omniaddem, do joomli dodatkowo i publikerem i seocatem. O innych programach się nie wypowiadam, bo nie wiem. Zawsze jest zebroid. I na to trzeba postawić. I nie pytanie tu o dodawarkę, ale o to jak dbać o własne zaplecze było miało wartość, a co za tym idzie linki. A roboty dużo :) Bo różnicować trzeba treść wpisów, a i "puste" czyli bez linków też by się przydały. Bo umówmy się - pozycjonowanie to próba przechytrzenia algorytmów Google'a, więc stronki muszą sprawiać choćby wrażenie, że niezapleczówki :) A te publicznie dostępne często nawet nie ocierają się o unikalność i "normalność". Również dlatego, że właścicielom już się nie chce. No oprócz płatnych, ale to chyba oczywiste.

Mam kilka stron, które traktuję jako główne, powiedzmy pomocnicze. Uzyskały top1 głównie z działania dodawarki na bazie publicznej, tylko ciut pomoglem indeksacji. Inna strona, że są dość solidnie wykonane. A konkurencja w tej branży nie jest najsłabsza. Ale zgodzę się z przedmówcami, dodawarka ma drugorzędne znaczenie, ważniejsza jest baza. Pamiętam czasy gdy pozycjonowałem 1 stronę ręcznie, trochę tęsknię, jednak muszę przyznać, że praktycznie wszystkie wpisy były w indeksie, efekty były widoczne z dnia na dzień.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności