Skocz do zawartości

Pewne, trwałe katalogi

grosiek

Rekomendowane odpowiedzi

A ja wychodzę z założenia, że najlepiej na początku szarpnąć się na kilkanaście/kilkadziesiąt najlepszych płatnych katalogów, typu onet etc., a całą resztę jechać automatem i się nie przejmować, czy znikną, czy nie. Czas poświęcony na katalogowanie można spożytkować o wiele lepiej...

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ciekawą opcją są katalogi na wp-kat, jakby ktoś jeszcze nie wiedział :) nie trzeba mieć programów do katalogowania, bo mają własne dodawarki. Łączą szybkość dodania z solidnością, skutecznością i rozsądną ceną.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Ciekawą opcją są katalogi na wp-kat, [...] Łączą szybkość dodania z solidnością, skutecznością i rozsądną ceną.

Tylko co to ma wspólnego z tematem tego topiku ? Lub jak już się reklamujesz uzasadnij, że wp-kat, ma jakiś związek z " Pewne, trwałe katalogi". Bo ja niestety NIE widzę .

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mój post dotyczył raczej uwagi o czasie katalogowania/automatach do katalogowania/solidności katalogów z posta z góry strony. A co do pewności i trwałości to najwięcej zależy od osoby, która dba o katalogi oraz od domen niż od ich skryptu.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

Hmmm jak już się reklamujesz to dodam, że nie znam twojej grupy, ale dodanie do grupy https://www.forum.optymalizacja.com/topic/141787-projekt-wp-kat-katalog-na-wordpressie/ jako korzystający z usługi mogę śmiało polecić.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

katalogi znanych portali wytrzymają próbę czasu :) Co do reszty to nikt Ci nie zagwarantuje, bo np. właściciel katalogu zginie w wypadku, czego nikomu nie życzę, no i klops.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Dobrym sposobem na szukanie trwałych katalogów może być analizowanie backlinków konkurencji. Można w ten sposób znaleźć też katalogi branżowe, które niekiedy nie są robione "pod seo", ale da się je tak wykorzystać. Chociaż jest ich w sumie już chyba coraz mniej.

Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum.

O kurde, to aż taki z tym problem? - nie sądziłem, że tak nisko upadła gospodarka, że ~45 złotych nie mogą przeznaczyć na przedłużenie domeny (maksymalnie 90 złotych..). Taka kasa na rok, to nie wydatek.

Od jutra zacznę się zastanawiać nad założeniem takiego katalogu, darmowego i... co chyba najważniejsze - pewnego.

Jestem zdziwiony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności