Skocz do zawartości

marcin_

Rekomendowane odpowiedzi

rozpocząłem test na frazę mocno konkurencyjną (Około 101,000,000 wyników w google) -> dam znać jak będę coś więcej wiedział

Może ktoś mógłby opisać jakieś przypadki tego rodzaju pozycjonowania. Jak konkurencyjna była fraza, ile czasu zajęło wejście do TOP 10, jaka była najwyższa pozycja, kiedy takie pozycjonowanie wyłapał filtr itp.

czekamy na wyniki - jaka metoda linkowania? SWL?

To może być dobra oferta do 'pozycjonowania na chwilę' : https://www.forum.optymalizacja.com/topic/163982-kojotek-na-allegro/

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Może odświeże troszke temat, chciałbym przetestować taki "kop" linków poprzez jakiś SWL jednak wcześniej starałem sie pozycjonować swoje strony głównie katalogami i preclami. Czy ktoś może doradzić jakim SWLem można przeprowadzić test na domenie która nie była pozycjonowana? I czy w ogóle aktualnie pozycjonowanie na chwile jest skuteczne taką metodą?

Chcesz przeprowadzić test i pytasz nas o wyniki? ;)

Musisz spróbować co dla Ciebie najlepsze.

a) sama rotacja

B) same stałe

c) mix

Zrób trzy domeny - przyatakuj każdą inaczej i będziesz wiedział. Bo tak to jeden Ci napisze, że nic nie wskórał samym swl'em, drugi Ci napisze że machnął topy. A jak się dopytasz to się okaże, że pierwszy próbował opony, a drugi wypas ostrzyżonych owiec nad dolnym dunajcem. testy to najlepsze co w tej branży jest :D

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Witam,

Chciałem rozpocząć dyskusję na taki temat:

Zadaniem jest wypozycjonowanie strony na daną frazę, w taki sposób, żeby była w top tylko przez wskazany miesiąc, w ciągu roku. Np. Fraza: "impreza sylwestrowa" (potrzebna jest tylko w grudniu), albo "kolonie dla dzieci" tylko w czerwcu. Zakładam, że tworzymy dla danej strony nową domenę, strona może zostać zbanowana przez google po tym okresie. Takie pytania:

Czy sprawdzi się szybkie, ordynarne pozycjonowanie, bez żadnej ostrożności? Jeśli tak, to według was po jakim czasie średnio o wejścia w top strona jest banowana? Ile wcześniej należy utworzyć stronę, żeby na dany okres wejść w top? Jakie sposoby takiego pozycjonowania będą najskuteczniejsze?

Generalnie, czy myślenie tego typu jest poprawne - szybkie pozycjonowanie, na krótki okres, a później ban?

A czy nie prościej jest w interesujących miesiącach wykupić usługę AdWords?

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

Generalnie, czy myślenie tego typu jest poprawne - szybkie pozycjonowanie, na krótki okres, a później ban?

Klasyczne "MFA" czy pod inne PP

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności