Skocz do zawartości

Problem z indeksacją

wokas0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Miesiac temu postawiłem katalog firm na domenie www.krakowskiefirmy.pl i do dnia dzisiejszego google nie zaindeksowało serwisu.

Dodałem domenę do narzędzie webmasterskich w google około 3 tygodnie temu i nadal nic.

a ktoś jakis pomysł co może być problemem?

Promuj Krakowskie Firmy w internecie !!! Dobre Firmy Budowlane to w dzisiejszych czasach rzadkość. Poszukaj ich w katalogu Firm Budowlanych.

podepnij webmaster tools i wyklikaj fetch as google / submit to index.

Po jakimś czasie sprawdź w zakładce crawl errors co wypluło

Pobrało jako google z sukcesem. Błedy indeksowania nic nie pokazały

"Na razie brak danych. Spróbuj ponownie później."

Sitemap dodana.

Widzę, że site: 0 + Twoja domena ma dodane linki w Google (przechwycona?). Jeśli ma bana to linkowanie i indeksacja raczej nie pomogą :)

Domena nie jest przechwycona

A jak sprawdzic bana?

Promuj Krakowskie Firmy w internecie !!! Dobre Firmy Budowlane to w dzisiejszych czasach rzadkość. Poszukaj ich w katalogu Firm Budowlanych.

Jeśli domena była zaindeksowana, a teraz nie jest to znaczy że jest ban :) Twój przypadek też pod to podchodzi, zobacz linki w MajesticSEO (bez "www", historyczne).

Osobiście przeniósłbym ten katalog firm na nową domenę. Jeśli masz to na hostingu z DirectAdminem, wystarczy że po zakupie nowej domeny w panelu DirectAdmin zmienisz dotychczasową nazwę domeny na nową i od razu cała strona będzie pod nowym adresem.

Sprawdzaj przynajmniej raz na tydzień-dwa indeksację swoich stron to będziesz wiedział co się z nimi dzieje.

Mapa witryny, zgłoszenie do wyszukiwarki oraz sprawdzenie robota i htacess oraz linkowanie

Zrobiłem wszystko to co wymieniłeś, czekałem miesiac i nic nie dało. Napisałem do google że jestem nowym właścicielem i wielkie G. odblokało domene po trzech dniach od napisania do nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności