Skocz do zawartości

Darmowa alternatywa Seo Lenivca?

andrejo

Rekomendowane odpowiedzi

Andrejo, jeśli jednorazowe 75 żł. jest dla Ciebie problemem, to jak Ty się porządnie za SEO chcesz zabrać? Teraz nawet w mordę za darmo nie dostaniesz, a w SEO coraz więcej trzeba inwestować kasy jeśli chce się ułatwiać sobie życie. Jak powszechnie wiadomo - wygoda kosztuje. Wkrótce pewnie będziesz szukał darmowych alternatyw dal kolejnych softów.

A tak pozostaje to co proponuje Robbieriviera. Pierwszy element to prosty do spełnienia, choć z tym drugim bywa różnie.

To się podepnę - czy istnieje soft z bazą polską synonimów który dokonywałby synonimizacji w oparciu o szablon wcześniej zdefiniowany - czyli gdy wpisuję w teksie wyraz2 albo wyraz3 to program od razu proponuje wczesniej dodany do bazy ciąg synonimiczny {wyraz1|wyraz2|wyraz3|wyraz4|wyraz5}?

Jeżeli dobrze Cię rozumiem to tytułowy SeoLeniviec tak działa, chociaż tylko w odniesieniu do już napisanych wyrazów, a nie automatem do wpisywanych.

Natomiast synonimy możesz sobie sam tworzyć i zapisywać w bazie.

Andrejo, jeśli jednorazowe 75 żł. jest dla Ciebie problemem, to jak Ty się porządnie za SEO chcesz zabrać? Teraz nawet w mordę za darmo nie dostaniesz, a w SEO coraz więcej trzeba inwestować kasy jeśli chce się ułatwiać sobie życie. Jak powszechnie wiadomo - wygoda kosztuje. Wkrótce pewnie będziesz szukał darmowych alternatyw dal kolejnych softów.

A tak pozostaje to co proponuje Robbieriviera. Pierwszy element to prosty do spełnienia, choć z tym drugim bywa różnie.

Zajcgd, przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź, a później swoją. Nie mówiłem,że potrzebuje professionalnego multifunkcjonalnego narzędzia. Ograniczyłem się do dwóch funkcji, które jak widać po postach innych użytkowników są dostępne w różnych programach, bez żadnych opłat.Darmowe narzędzia z reguły nie są lepsze od tych płatnych (Chyba,że właściciel oprogramowania zarabia na tym w inny sposób, lub ma inne korzyści). Mi jednak wystarczy darmowe, proste narzędzie, odrobinę wygodniejsze w użytkowaniu jak proponowany w drugim poście notatnik. Seo lenivca mam i nie narzekam na niego, jest dobrym narzędziem, jednak jak już wspomniałem zarówno w temacie, jak i treści posta poszukuje darmowej alternatywy. Funkcję tego programu prócz tych już wspomnianych wcześniej, są mi raczej obojętne...

Andrejo

1. To Ty napisałeś:

"Obiad też mogę odgrzewać za pośrednictwem lupy i pomocy słońca, jednak wolę lekko wygodniejsze sposoby oraz narzędzia."

Taka więc moja odpowiedź i kompletnie się nie wycofuję szczególnie, że...

2. Mogę tylko powtórzyć to co napisać marcu1. To po jakiego grzyba robisz taki wątek, walisz trzy po trzy, d... trujesz, a potem łaskawie pokazujesz, ze panisko jesteś, bo seolenivca (i jesteś zadowolony) masz czyli stać cię na wydatek 75 zł. No cóż - poważne to nie jest. Masz ochotę na autoekspresję pisaniną to załóz sobie bloga. A jak lubisz testować inne softy (co rozumiem), to uzbrój się w większą kasę, zapisz się do "tajnego" forum blackhatteam.com (płatne) lub zacznij wykorzystywać głowę i podstawowe narzędzie dla SEOwca i nie tylko czyli wyszukiwarkę Google'a. Gwarantuję, że znajdziesz małe co nie co. No i przeglądaj anglojęzyczne fora, gdzie też c nieco znajdziesz.

A tak to trochę z lekka żenujące nieporozumienie czy raczej pogmatwanie materii. Ostatnio staje się mało tolerancyjny, więc zlewam ten wątek więc możesz sobie używać na mnie do woli :)

ps, jakże często niestety to powiedzenie o sianiu i rośnięciu na kamieni ma coraz częściej zastosowanie (:

Jeżeli dobrze Cię rozumiem to tytułowy SeoLeniviec tak działa, chociaż tylko w odniesieniu do już napisanych wyrazów, a nie automatem do wpisywanych.

Natomiast synonimy możesz sobie sam tworzyć i zapisywać w bazie.

to może prościej - czy podpowiedzi działają w nim tak jak w sb edytorze? Bo tam nie ma takiej opcji. Są tylko podpowiedzi pojedyncze podczas wpisywania z baz synonimów, ale nie podpowiada on całych ciągów.

Seolight posiada też prosty edytor tekstów z podpowiedzią synonimów zdefiniowanych przez siebie jak i te co już są w bazie. Ale to raczej z tych prostszych narzędzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności