Skocz do zawartości

spadek strony

surfman

Rekomendowane odpowiedzi

drodzy koledzy. Mam awaryjna systuacje. 6 miesiecy mojej pracy powolutku idzie na marne.

problem jest taki:

mielm juz całkiem ładnie wypozycjonowaną stronę i nagle przestało ją wyszukiwac na wypozycjonowane hasla.

pozycjonowalem głownie przez linkujpro i dodawanie reczne do katalogów. czy to jest jakiś ban?? strona jest zaindeksowana cały czas. Czy macie jakiś pomysł co mogło sie stać?? pozycje sprawdzam przez free monitor for google z key i bez. co moze być przyczyną takiego spadku?? czy moze moje linki trafily na jakies zabanowane strony??

własnie nie ma jej wogóle w wynikach. a jesli chodzi o linkujpro, to dotej pory bylem bardzo zadowolony. moje strony w 90% przypadków haseł weszły na pierwszą stronę. poprostu wydaje mi sie ze ktoś zrobił jakąś swinię i podstrawił jakąś trefna stronę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności